Bocsi nem tudtam hova kell, de ez valami szomorú. Ti szerintetek is?
Figyelt kérdés
[link] nézzétek meg ezt a videót, ez valami gyönyörű. Az a boldogság a gyerekek szemében, hogy végre itt van az édesapjuk a harcból. Hogy nem halt meg meg ilyesmi. 2x néztem meg és sirtam. Nem lehet kibirni sirás nélkül. Ha kitör a 3. világháború. A mi apáink is igy fognak elmenni? Mert egy kis gyermek nem tudja azt úgy felfogni, hogy mégis mi folyik körülötte. Én nem birnám ki ha ez történne. Láttátok a Mulant? Első részét? Amikor az apja helyett mnet harcba? Ki tenné meg ugyan ezt?2011. dec. 3. 12:13
11/17 A kérdező kommentje:
amúgy ezt a kérdést most elősször teszem fel nem tudom kinek hiszel engem de az biztos h más valaki vagyok
2011. dec. 3. 12:51
12/17 anonim válasza:
Miért van az, hogy ha feljön egy "divat" kérdés, akkor minden nap valaki felteszi? A gyerekeknek biztos rossz, de nem tartom sokra azt az apát, aki elmegy háborúba (nem viszik, a pénzért megy!) úgy, hogy tudja, hogy otthon várják a kölkei. Engem inkább felidegesít a dolog, főleg úgy, hogy nem volt létszükséglet elindítani azt a háborút...
13/17 anonim válasza:
már a frász kerülget az ilyen kérdésektől:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
igazán letárgyalhatnátok egymás között privátban...
14/17 anonim válasza:
".de ha a szüleik fellázadnak akkor szerintetek lehet mást tenni mint a harc?"
Kik ellen lázadtak volna fel, aminek következtében egy harmadik fél megtámadta őket?
15/17 anonim válasza:
16/17 anonim válasza:
17/17 anonim válasza:
Szegény gyerek, nem tudja, hogy a bolond apja, azért ment harcolni, hogy náluk olcsó maradjon a benzin. És ha meghal akkor mit mondanak neki, hogy apád a vérét áldozta azért hogy te olcsón tudjál tankolni. Kedves kérdező, nézz kicsit utána a történetnek mert az USA nem éppen egy ma született bárány. De sajnos igen, lassan jön a 3. világháború, ami már a vízért és a mezőgazdasági területekért fog menni, és az már ne csak az olajról fog szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!