Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Facebook chat probléma?

Gábris94 kérdése:

Facebook chat probléma?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A chat-em két napja nem működik rendesen, ez azt jelnti ha írok valakinek nem kapj meg és folyamatosan azt írja ki hogy " A facebook chat technikai problémákkal küzd!" próbáltam már a nyelválasztásokat is hátha működik más nyelven de nem (Deutsch,English(UK),English(US),Magyar) ezeket próbáltam de semmi. :( köszi előre is a segítést!
2011. dec. 1. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Hasonló a helyzet nálam is.

Annyi különbség van, hogy én tudok küldeni, illetve fogadni, de néha nem sikerül... Mármint látom, hogy ki van fent face-en, írhatok neki, de ha az üzeneteknél megnézem, akkor nem mindig jelenik meg, és akkor innen tudom, hogy nem küldte el. De ez mondjuk 10-ből egyszer.

Ha meg azt akarom megtudni, hogy jött-e új üzenet, ami eddig automatikusan megjelent, most két napja ahhoz frissíteni kell az oldalt.

Szívás. Remélem, megoldják minél hamarabb.

2011. dec. 1. 22:08
 2/3 A kérdező kommentje:

Fúh hát köszi szépen a válaszod, és hát igen teljes erőből arra koncentrálok és reménykedek hogy megoldódik a probléma mert nem jó :S idegesít nagyon

köszi még1x hogy válaszoltál :)

2011. dec. 2. 07:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Szívesen. :)

Nálam ma reggel már nem írta ki, hogy probléma lenne. Bízom benne, hogy így is marad.

2011. dec. 2. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!