Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miert utaljak a zsidokat a...

Miert utaljak a zsidokat a vilagban sok helyen?

Figyelt kérdés
en sem szeretem oket,de mas velemenyekre is kivancsi vagyok!
2011. nov. 29. 14:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
34%

"Én még nem láttam zsidót kapálni... Tény, hogy úgy állnak a kemény fizikai munkához, hogy más is hozzáférjen. "

én meg még keresztényt nem láttam kapálni... na persze nem is mentem ki direkt a városból a földekre megnézni, csak hogy lássak embereket kapálni, de ettől függetlenül még nem láttam. De ettől még nem fogok olyat állítani, hogy a keresztények nem dolgoznak.

És ha már mezőgazdaság, akkor csak úgy megjegyzem, hogy Izrael a maga sivatagos területével és minimális vízkészletével világvezető mezőgazdasági technológiákban és fejlesztésekben, és a sivatagot sikerült kizöldeltetniük ott, ahol 60 éve még semmi nem volt - na az picit melósabb munka volt ezt mind megcsinálni a semmiből, mint az itthoni klímán termelni.

60 év alatt felépült a sivatag közepén gyakorlatilag a semmiből egy olyan ország, ami gazdaságilag, technológiailag sajna magasan überel minket, miközben sokkal jobb körülményekkel vagyunk megáldva. Ehhez pedig kőkemény munka kellett.

2011. dec. 26. 10:24
 22/32 anonim ***** válasza:

Jobban örülnék neki, ha otthon élnének a szépen kiépített országukban. Végül is most már van nekik.

Én egyetlen fizikai munkából élő zsidó embert sem ismerek itt a mi városunkban, igaz, nincsenek is sokan.Legtöbbnek üzlete van, vagy az üzleti szférában tevékenykedik.

Nekem persze ez tök mindegy, de az fájt, amilyen szemét módon kihasználták szegény barátomat.Zsidó céghez ne nagyon menjetek dolgozni!! Ez komoly! Ha a főnök zsidó, semmi jóra ne számítsatok!

2011. dec. 26. 12:41
 23/32 anonim ***** válasza:

akik itt élnek, azoknak meg ez az otthonuk - pont ugyanúgy, mint neked vagy a többi emberkének.

Az meg, hogy volt, aki éppen egy zsidó főnökkel szívta meg, az egy dolog, más meg egy nem zsidóval szív. Csak ott ugye nem teszük szóvá, hogy hülye nem zsidó, fel se merül ez a szempont. Akkor se, ha valaki jófej velünk, és éppen ő mge zsidó (általában ilyenkor többnyire nem is tudjuk, hogy az, hiszen nem is érdekel).

2011. dec. 26. 12:49
 24/32 anonim ***** válasza:
Engem az érdekelne, akik itt ennél a kérdésnél védik a zsidókat, azok maguk is zsidók?
2011. dec. 26. 12:53
 25/32 anonim ***** válasza:
49%
Földeken dolgozunk itt az Alföldön. Kemény munka kora tavasztól késő őszig. Nem 8 óra munka naponta, és izzadunk rendesen.Nincs köztünk egy zsidó se! Evangélikus, református, katolikus, adventista, s talán egy baptista.
2011. dec. 26. 12:55
 26/32 anonim ***** válasza:
0%

előző: és amúgy ott az Alföldön hány zsidó van egyáltalán?

És na vajon mi volt az a történelmi ok, hogy a zsidók Európában hagyományosan nem foglalkoztak földműveléssel? Talán volt pici köze ahhoz, hogy tiltva voltak tőle évszázadokon keresztül?...

2011. dec. 26. 13:12
 27/32 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy zsidó haverom, aki épületburkolónak tanult, és utána azt hiszem, abban is dolgozott, tudtommal jelenleg is fizikai munkát nyom. Bár ő szerintem pusztán csak a származása alapján volt zsidó, semmi vallási dolog, meg ilyenek.
2011. dec. 26. 16:06
 28/32 anonim ***** válasza:

Biztos megvan az oka, hogy ennyire utálják őket szerte a világon.Nem véletlen, hogy szidják őket. Olyat hallottam, hogy ez a jó termőföld, ez a sok termálvíz jól jönne nekik, saját hazájuk nagyon rossz adottságokkal rendelkezik. Magyarországot nagyon szeretik.

Sok köztük a nagyon gazdag ember.A pénzvilág befolyásos emberei közülük kerülnek ki, így aztán nagy a befolyásuk a világkereskedelemre, politikára.

2011. dec. 26. 19:34
 29/32 A kérdező kommentje:
koszonom azt hiszem sok valaszt kaptam;;;
2011. dec. 28. 12:06
 30/32 anonim ***** válasza:
Sajnos a zsidók többsége is csak tehetetlenül nézi, ahogy a gátlástalan és hazug nemzettársaik rossz hírüket keltik szerte a világban. Talán ez a tehetetlenség is hozzájárul az utálatukhoz, de a magyart is ezért vetik meg sokan, mert hagyja magát tönkretenni, sodortatni az árral, belenyugvóak vagyunk mi is.
2011. dec. 29. 01:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!