Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miert utaljak a zsidokat a...

Miert utaljak a zsidokat a vilagban sok helyen?

Figyelt kérdés
en sem szeretem oket,de mas velemenyekre is kivancsi vagyok!
2011. nov. 29. 14:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Sok dolgot társítanak hozzájuk, aminek a zöme igaz. Az is igaz, hogy ezeknek a dolgoknak a zöme nem csak a zsidókra igaz. Viszont mivel a zsidók szinte mind tudják, hogy úgyis hozzájuk társítják ezért (a legtöbb) ha ->lehetséges<- haszon van benne akkor már nem is határolódik el tőle.

(Haszon elvűség. Új arisztokrácia. Pénz arisztokrácia.)

2011. dec. 2. 08:33
 12/32 anonim ***** válasza:

Lenin, Tony Blair. Nicolas Sarkozy, Rothschild család, Soros György, Rákosy Mátyás, ...

Tudjátok az van, hogy a zsidókat csak szinte kizárólag a zsidók védik. a történelmi személyekről akik zsidók pártján voltak, most sem a zsidók sem az antiszemiták már nem tagadják mind rendelkeztek zsidó felmenőkkel.

A legmerészebb becslések szerint is a lakosság max. 10%-a rendelkezik 1945-ben zsidónak minősülő felmenővel, mégis több mint fél évszázada az összes katolikus hercegprímások fél-zsidó volt.

2011. dec. 2. 09:13
 13/32 anonim ***** válasza:
A legmerészebb becslések szerint is a magyar lakosság max. 10%-a rendelkezik 1945-ben zsidónak minősülő felmenővel, mégis több mint fél évszázada az összes katolikus hercegprímások fél-zsidó volt.
2011. dec. 2. 11:36
 14/32 anonim válasza:
51%
Mert a zsidó elit a világelit szerver részét alkotja, és egy pénzközpontú világot hoznak/hoztak létre ahol az átlag gój csak egy rabszolga.
2011. dec. 4. 13:32
 15/32 A kérdező kommentje:
Az utolsonak! Kiralynak erzed magad? A Zsido nem kiraly,sot lehet hogy sokat ezert a kijelentesert utalnak, mert felsobbrenduseg erzetuk van, pedig meg kell jegyeznem hogy a zsidonal a Kinaiak sokkal bolcsebbek! Ne hidd hogy Izraelt nem lehet elpusztitani! Iran atlo egy atomraketat, es a zsidok porig egnek!!! Nincs nekik olyan tokeletes legvedelmuk, az oroszoke sokkal jobb,ugyhogy visszavehetsz a kiralysag elmeletedbol,a masik dolog pedig hogy a tora szerint is bun ha az embertarsadat lenezed ,eltaposod!!!
2011. dec. 4. 16:10
 16/32 anonim ***** válasza:

egy: ha már magyarul írunk, legalább minimáisan próbáljuk már meg helyesen, a magyar helyesírás alapján, nem pedig az angol helyesírás szabályai szerint. Tehát népneveket kisbetűvel írjuk, mint pl. zsidó vagy kínai. Mert tényleg bántja az ember szemét (és akkor amúgy a Tórát ellenben meg nagybetűvel írjuk, mint a Bibliát és a Koránt, de ez már csak apróság)

kettő: ha már a kínaiak kerültek elő, akkor érdemes megjegyezni, hogy őket is utálják sok helyen, pontosabban ott, ahol meg ők a helyi könnyen beazonosítható kisebbség, akik ráadásul jellemzően sikeresebbek, mint a többségi társadalom. Indonéziában például manapság is olyan progromok mennek ellenük, mint anno a zsidók ellen ment Európában 19. században. De Vietnamban, Koreában, és más, környékbéli országokban is voltak ilyenek a kínaiak ellen - azon a környéken meg ők a "zsidók".

De mondok neked jobbat, a keresztényeket is kb. mindenhol üldözték a történelem folyamán, ahol kisebbség voltak, igaziból sokkal jobban és véresebben is, mint a zsidókat ugyanezekben az időkben ugyanott (kedvencem, hogy azok a vérvádak, amikkel a katolikus egyház üldözte a középkorban a zsidókat, miszerint az ünnepeikkor emberi vért isznak, eredetileg pont a korabeli keresztények elleni római vádak egyike volt, amit anno a keresztények üldözésének "megindoklására" használtak - azért van némi irónia a történelemben).

2011. dec. 4. 20:46
 17/32 anonim ***** válasza:

Az nem irónia, az ószövetségben ember áldozati kötelesség van.

Ezt volt aki szó szerint teljesítette, és híre ment.

A Katolikusok egy szín és két szín alatt áldoznak, és úgy gondolják a két szín alatt áldozásnál a vörösbor tényleg varázslatosan átalakul a pap közben járására Jézus vérévé. Tehát egy hívő katolikus ma is úgy gondolja emberi (, és isten emberkén megszületett egy szülőt fiának vérét issza akkor).

A Kínaiak tényleg kelet ázsiai "zsidói". Úgyan azzal az arroganciával és felsőbbrendűség tudattal és kirekesztő magatartással élnek. És ugyan úgy ahogy az ókorban a zsidók több népet magukba olvasztottak, ugyan úgy a három királyságon túl (és néha még belül is szűkség volt) az összes népet beolvasztották az anyagi érdekkel a kínaik közé.

Ha az európaiak száz év múlva érkeztek volna Malajzia Kína része lett volna, ha százötven év múlva Vietnam is Kína része lett volna és ha kétszáz év múlva akkor Indonézia is.

2011. dec. 5. 19:09
 18/32 anonim ***** válasza:

Én még nem láttam zsidót kapálni... Tény, hogy úgy állnak a kemény fizikai munkához, hogy más is hozzáférjen.

Rosszak a személyes tapasztalataim is. Egy barátom zsidó cégnél dolgozott, iszonyatosan kihasználták.

Nagyon belterjesek, és a felsőbbrendúség érzésével rendelkeznek. Lehet, hogy nem mindenki, de elmesélek két esetet. Évekkel ezelőtt Chagall-kiállítás volt a Dohány utcai zsinagógában, reklámozták is rendesen. Vasárnapi napon utaztam fel a fővárosba, tudtam, hogy szombaton tartják az istentiszteletet, és akkor zárva van. Pechemre azon a vasárnapon is zárva volt, valami ünnep miatt. Azt persze nem hirdették sehol.Mikor ezt a bejáratnál szóvá tettem, igen magas lóról válaszoltak. Elnézést kérni a kellemetlenségért egyiknek se jutott eszébe!

A másik eset nem régen történt, valamelyik Kulturális Örökség Napjain. Ilyenkor rengeteg érdekes épületet megnyitnak a nagyközönség számára, gyakran vezetéssel lehet bejárni a máskor zárva tartott épületeket. Így jutottam el pl. a Sándor-palotába,a Külügyminisztériumba, a Finn nagykövetségre stb. Ezek az alkalmak ráadásul ingyenesek. De nem a zsidóknál! A Dohány utcai zsinagógát ilyenkor sem lehet ingyen megtekinteni, keményen fizetni kell!! Mikor ezt szóvá tettem a kapunál, hallani kellett volna az ott álló zsidó fiatalok válaszát...

Nagyon hiányzik belőlük az alázat!

Ilyen "élményeim" vannak. Vagyis nem szeretek velük kapcsolatba kerülni.

Vegyél bármit a Dob utca környékén valamelyik üzletükben. Mosolyogva fog neked a zsidó kereskedő kevesebbet visszaadni, mint amennyi járna!Meg lehet próbálni!

S még valami: nézzétek meg a Zsidók a magyar közéletben weboldalt! Meg fogtok lepődni!

2011. dec. 25. 18:08
 19/32 anonim ***** válasza:

"A kínaiak tényleg kelet ázsiai "zsidói"."

Az biztos! Egyébként a kínaiak nagyon agresszívak és hatalommániások, szemrebbenés nélkül irtják a saját fajtájukat is (lásd "véletlen" bányarobbanások, tömegközlekedési balesetek, ételmérgezések, stb.), ha az kell a sikerükhöz. A zsidóknál ilyenről nem hallottam, de arról igen, hogy lenézik azt, aki nem gazdag, akkor is, ha az is zsidó.

2011. dec. 25. 21:55
 20/32 anonim ***** válasza:

Meg a kínaiak eszméletlen munkamániások is. Én már csak tudom, küldöldön, kínai étteremben nyomom, ami az év minden egyes napján nyitva van. És hála nekik, most az ünnepekkor is gályázok, majd csak januárban mehetek haza szabira.

A főnöknél amúgy egyre inkább tapasztalom, hogy csak azt nézi, hogy a vendégeknek mire van a szüksége, a dolgozói igények (többek között pihenés) teljesen másodlagosak.

2011. dec. 26. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!