Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi értelme van a facebooknak?

Mi értelme van a facebooknak?

Figyelt kérdés
Az lenne az értelme hogy kevés ésszel megáldott érzelemszegény 14-25 év közötti fiatalok élik rajta az életüket? Vágányan posztolnak mindent? Napi 100X? Ez a jövő generációja? Leégeti magát! a barátait stb. (Tisztelet a kivételnek. )
2011. nov. 27. 21:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

Az nem tudom,hogy masnak mi, csak azt,hogy nekem mi. Van kb 40 ismerosom jo par eve, ok a csaladom,akik otthon maradtak, es olyan kozeli ismerosok,akik mind mas-mas orszagban elnek,mint en. Neha megosztok 1-2videot,ugy 2 havonta egyet, hogy ok is velem oruljenek stb. Latom, hogy ok hol nyaraltak,jokat nevetunk,mert melle kiirjak a sztorit is, neha chatelunk. Viszont az ismeroseimtol kezdve a szuletesnapomig minden el van rejtve. Sose jatszom rajta, mert azok a jatok is kiszolgaltatjak az adatokat. Sosem irom ki mit csinaltam aznap, max, hogy hova keszulunk nyaralni,es ezzel megindul egy lancreakcio jonnek az elmenyek,mindenki hozzaszol,es ismetelteln jot derulunk.

22 L

2011. nov. 28. 10:17
 12/16 anonim ***** válasza:

Aki hülye, az facebook nélkül is az lesz, max. nem olvasod el az üzeneteiket a falon.

Amúgy szerintem rengeteg előnye van: barátaimmal tudom tartani a kapcsolatot, egy helyen vannak, az én ismerőseim érdekes dolgokat osztanak meg, rengeteg "reklám" ismerősöm van, pl. könyves helyek, nyerhetek is facebook-on velük és hamarabb informálódok bármiről, mert kiszúrja a szemem, így nem csúszok le, ha véletlen nem keresek rá valamire.

Szóval, aki nem tetszik tiltás, nekem bevált, és marad az élmény, amire kíváncsi vagyok.

22/L

2011. dec. 3. 12:50
 13/16 anonim ***** válasza:

"Mi értelme van a facebooknak?"

A felhasználó számára semmi. (Persze ilyenkor mindig jön 20 ember és illedelmesen elmondják, hogy borzasztó hasznos, mert így össze lehet gyűjteni az érettségi találkozóra a régi osztályt. Mintha fb előtt nem lehetett volna.)

Viszont a fb csodálatosan hasznos marketingeszköz. Akkora mintán lehet vele fogyasztói preferenciákat elemezni és személyi körülményekkel összevetni, mint soha korábban. Emellett a rendőrség és a belügy is használhatja, főleg a képazonosító szoftverek mai fejlettsége mellett. Tehát hasznos a fb, elsősorban piackutatóknak, üzletembereknek, politikusoknak és belügyi szerveknek.

2011. dec. 13. 04:20
 14/16 anonim ***** válasza:

A világ legnagyobb és leggyorsabban bővülő rendezett széleskörű kutatható adatbázisa. ÉS még digitalizálni sem kell.

Óriási médium.

Sok internet antitalentum egyetlen oka az internet előfizetésre és használatra. Tehát sokszorosan jó üzlet.

2011. dec. 13. 07:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi értelme nem volt a Facebook létrehozásának.

Akik esetleg nyerhetnek vele:

- a CIA : lenyomozhatja az összes kapcsolatodat, ha szükséges

- Zuckenberg-ék : ha el tudják hitetni a piaccal, hogy a facebook valós értéket képvisel, majd kiviszik a tőzsdére, a részvényeiket magas áron eladják, majd ezután kiszállnak a buliból, akkor jól járhatnak.

Egyszerűen nem látom értelmét annak, hogy naponta mások belinkelt videóit, képeit, szövegeit, jópofának tűnő önreklámozásait nézegessem.

Másra szerintem semmire sem jó, viszont kiváló biztonsági kockázat(ot jelenthet számodra és a PC-d számára). :-)

Egy újabb derivatíva, amivel esetleg jót lehet kaszálni.

(derivatívák derivatívák hátán = keress a semmivel pénzt! tégy úgy, mintha valami lenne, kaszálj és szállj ki!)

2012. júl. 10. 16:00
 16/16 anonim válasza:
Nekem volt,sokáig használtam,de végül töröltem,mert nem láttam értelmét,csak az időmet vette el,meg a sok hülyeség nem is érdekelt.
2016. szept. 15. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!