Mit csináljak, ha csúfolnak mert nincs telefonom?
12 éves vagyok. Az összes osztálytársamnak van telefonja, többeknek "okos" meg "tapi" telefonja van.
Anyuék nincsenek eleresztve, három kicsi testvérem van (ikrek 3 évesek), meg nem is érzem szükségét arra, hogy legyen. Negyed órára lakom az iskolától, ha bármi van, mindíg van nálam apró, hogy hazatelefonáljak a suli előtti fülkéből.
Úgy csúfolnak, hogy csóró, meg nyomi. Facebookom sincs, mert minek?
Ha zenét akarok hallgatni, akkor van mp3 lejátszóm, amit úgy spóroltam össze magamnak.
De folyton bántanak.
Nem is értem miért. Miért baj az, hogy nincs pénzünk 20-30-40ezres telókat venni. Hiszen ők sem saját pénzből vették szerintem.
Amikor én ennyi idős voltam nem volt még a szüleinknek sem mobilja, pláne nem érintős, vagy okos. :)
Nálunk azt cikizték akinek nem a legmenőbb ruhái voltak. Hát engem is betaláltak sokszor, mert nem volt túl sok pénzünk ruházkodásra, de mindig megoldottam annyival, hogy engem legalább nem a ruháim miatt szeretnek. Nem maradtam le semmiről, csak nem volt még 10 olyan "barátom", akik azért beszélgettek velem, mert pénzes vagyok.
Mondd meg nekik, hogy te okos telefon nélkül is okos vagy, ők meg a menő telefonjukkal együtt sem tudnak feleannyit sem, mint te. :)
(mellesleg kíváncsi lennék, hogy egy 12 éves mégis mire használ egy olyan szuper telefont. Facebookon írogatja, hogy jajj de uncsi ez az óra? Erre aztán tényleg megéri tízezreket elkölteni)
jaj de édes vagy:) hidd el ha felnősz majd te leszel az aki be tudja osztani a pénzét és mindene meg lesz :)
ők meg...lehet fele annyiuk sem lesz mint neked
19 N
Csak azért írok, hogy még több megerősítésed legyen. Ne törődj velük, neked van igazad, és te fogod többre vinni. Az ember aszerint él felnőtt korában, amit kisgyerekként megszokott. Ők a nagyképűséget és cikizést fogják egész életükben tenni, és boldogtalanok lesznek. Te megtanulod a kicsit is értékelni, megtanulod kezelni, amid van, és tudni fogod, mire lesz igazán szükséged. Ez fog erőssé tenni és boldoggá.
Manapság sokan vannak, akik nem mindent engedhetnek meg maguknak. Keress közülük barátokat, nem fogsz kilógni, és jobban is fogod érezni magad. Közöttük és akad sok hozzád hasonló okos emberke. Te azért is okos és bátor vagy, mert mertél nyilvánosan tanácsot kérni. Hidd el, a legtöbben nem mernek.
Szia!
Engem is szoktak csúfolni mert nem okos a telefonom(ugyan érintő képernyős,de az osztályban a legbénább)
Én csak telefonálásara,számolásra,meg zene hallgatásra használom.Akkor gondolt el hogyha az én Samsung Monte telefonom a legbénább akkor a többi.Két lány osztálytársam leült egymás mellé és Facebookon chateltek.Na ez már.Te meg ne foglalkozz velük,kis proba fingó senkik(lesznek)az akkor már hülye telójukkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!