Szeretsz magyar lenni?

Figyelt kérdés

Szeretsz magyar lenni? Büszke vagy arra, hogy magyar vagy?

Vagy ha lenne választási lehetőséged milyen származású lennél?

2011. nov. 25. 20:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
azt hogy szeretek magyar lenni azt nem mondanám mert hát az ország ma olyan amilyen. attól függetlenül büszke vagyok rá és magyarnak születtem(igaz nem 100%osan mert eléggé "kevert" vérem van), de nem is lennék más. ha esetleg elköltözöm innen akkor is magyar maradok amíg élek:)
2011. nov. 25. 20:26
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Igen, büszke vagyok rá hogy magyar vagyok. Más nemzet népének is megvan a maga nyomora. Örülök hogy Magyarországon születtem :)
2011. nov. 25. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

Én is büszke vagyok rá hogy magyar vagyok!

Ha nem lennék büszke,akkor is magyar lennék.

2011. nov. 25. 20:34
 4/9 anonim ***** válasza:
42%
Sajnos magyar vagyok...Olyannyira nem vagyok rá büszke,ha pl külföldön vagyok,még a családtagjaimmal is angolul beszélek,hogy le tudjam tagadni...Utálok magyarnak lenni...Szivesebben lennék brit.Szeretnék angliában vadászpilóta később pilóta lenni,és végleg elfelejteni,hogy valaha is magyar voltam (természetesen 5 év és brit állampolgárságot szerezni)
2011. nov. 25. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen, büszke vagyok rá, hogy Magyarországon születtem, és itt is élek, még a jelenlegi helyzetben is. Igaz, hogy nem minden felmenőm tiszta magyar, (papám félig német)de kinek az? Szerintem nincs tiszta magyar vérű, de ugyanez bármelyik nemzetről elmondható.

19L

2011. nov. 25. 20:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, hogy magyar vagyok, semmi bajom, szeretek magyar lenni. Na de az már más kérdés, hogy szeretek-e a mostani Magyarországon élni.. Nem tudnék választani, hogy hol élnék máshol, mivel nincs nagy tapasztalatom, de szerintem rengeteg helyen jobban érezném magam, mint itt.. főleg, hogy már lassan több a "kisebbség" mint a magyarok.. stb.. na mind1.:S Ezeken már csak a világvége segít..:/
2011. nov. 25. 21:17
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Teljes szívemből szeretek magyarnak lenni. Sajnos jelenleg nem olyan jó Magyarországon élni, de ez semmit nem változtat a hazafias érzelmeken. Egy olyan Magyarországon szeretnék lakni, ahol nem lopják szét az országot, nem sorvasztják külső érdekek a gazdaságot, az oktatást és az egészségügyet, a közlekedést. Ahol magyar a magyarnak nem farkasa. Sajnos ez csak egy távoli utopisztikus álomkép.
2011. nov. 26. 18:37
 8/9 anonim válasza:
100%
Utálok magyarnak lenni, és egyáltalán nem vagyok büszke.
2020. nov. 9. 13:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi büszkeségre nem ad okot magyarnak lenni. Nagyon vágyom el innen, szinte kétségbeesettem sóvárgom külföldre és rettegek, hogy itt kell leélnem az életem. Inkább meghalnék, gyűlölöm ezt az országot.
2021. máj. 18. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!