Debrecenben munka?
Figyelt kérdés
Idén végeztem a Debreceni Egyetemen,mint csecsemő és gyermeknevelő - gondozó ,de azóta sem sikerült,semmi érdemleges melót találni ezen a munkaterületen! Ha valaki tud ezzel kapcsolatosan valami helyet ajánlani,megköszönném! Szóba jöhet gyermekfelügyelet , játszóház , bölcsi stb!2011. nov. 24. 18:37
1/3 anonim válasza:
Készíts szórólapot,plakátot, és tedd ki suliba, oviba, bölcsibe, orvosi rendelőbe-gyermekfelügyeleti melót így is találhatsz.
Nem vagyok debreceni, így konkrétabbat nem tudom mondani,de sok sikert!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Ez még tényleg nem jutott eszembe! :)
2011. nov. 24. 19:16
3/3 anonim válasza:
Azért írtam,mert nekem részben így sikerült munkát találni, és ha egy családhoz bekerülsz, onnantól jön a többi!
És ami illetve aki nagy segítség lehet,az a védőnéni! Én elmentem hozzá,beszélgettem vele,bemutatkoztam neki,ő minden családhoz megy,és ha úgy van beajánl,és neki általában vakon hisznek az anyukák,tehát ha ő azt látja,hogy kedves és hozzáértő vagy, akkor ezt az anyuka is elhiszi.-persze utána jár köszönőajándék a védőnőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!