Debrecenben van valami olyan munka, aminehz elég az általános siklolai végzetség? Hiába keresem nem találom.
Nekem is 8 oszt van,de mindíg volt munkám.(soha nem éreztem hiányát) És művelt vagyok,sokan csodálkoznak is,hogy mennyire.
Attól,hogy valaki tovább tanult,még nem lessz értelmesebb.(max abban a témakörben amitt tanúlt)
előszőr is! kapjátok be ! :D Másodszor meg gimit 3.ig elvégeztem, 4 et meg nem :D
Takarítani nem fogok, az nyanya munka.
Nem elég, hogy tanulatlan vagy, még válogatsz is?! :D
Munkát sajnos nem tudok. :-/
Már gyerekkoromban eldöntöttem,hogy nem tanulok tovább.15-22éves koromig melózgattam,uttánna meg levizsgáztam A-B-C-D-E kategóriákból.Most már kamionozok 9éve és jobban keresek mint bármelyik szakmunkást vagy szakközép sulit végzett :)
Aki csak ugy tud inteligens lenni,hogy tanítják azt sajnálom:)
Itt felénk a tanultabb emberek is egy összeszerelő üzembe dolgoznak,ahova bárkitt felvesznek 8oszt végzetséggel is :)
Az ismerőseim mindig azzal szop..tak,hogy mi van te agyoniskolázott,de most még is ők vannak a béka feneke alatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!