Mit gondoltok az eszak-europai ferfiakrol?
Én csak azt az egyet nem értem, hogy miért kell az embereket a származásuk szerint bekategorizálni?
Egy svéd vagy egy finn is lehet egy utolsó sz@rházi vagy Én vagyok a hülye???
Amit az angolokról írtál (reggeli kérdés, a hogy vagy kérdés..) egy az egybe igaz rám is és a környezetemre.. Sőt, teát is iszom. Kétlem, hogy ezzel egyedül lennénk az egész régióban.. A déliek sziesztája pedig megint egészen más tészta, ahogy írtam, a közép-, nyugat- és észak európáról írtam, amiből csak a közép-európai emeberek lógnak ki pöttyet, és ők is az életszínvonal és kisebb történelmi adalékok miatt. A déli szieszta nem népszokás, hanem a déli magas hőmérsékletre adott természetes emberi reakció. Így egy északi megintcsak nem különbözik egy német-angol-akármitől:) Télen csak 2-3-4 órát, vagy annyit sem süt a nap, de ez megint nem kulturális szokás.
A végszavam az: nem különböznek semmiben, nincsenek olyan, számunkra furcsa szokásaik, mint máshol az ötszöri ima naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!