Milyenek az angolok? Milyen valójában? Milyenek pl. a külföldiekkel, a bevándorlókkal?
Ugyanolyanok, mint a magyarok. A ket fuluk kozott van a fejuk, a labuk pedig foldig er.
NE ALTALANOSITS!!!!!
MINDEN orszagban vannak okosak-butak, joszivuek-segitokeszek es az ellenkezojuk, tolvajok es becsuletesek, es lehetne sorolni. Te mit szolnal, ha azt hallanad, hogy a magyarok mind lopnak? Na latod, SOHA ne altalanosits.
Egyetértek az előttem szólóval.
Sokáig dolgoztam angolokkal, de az egyik legrugalmatlanabb nemzet, ha munkáról van szó. (meglepő, de az amerikaiak még náluk is rosszabbak)
Ezt leszámítva, semmi bajom nem volt velük, csak azon imádkozom, hogy dolgozni ne kelljen velük soha többet.
"Azért abba gondoljatok bele, hogy ti vendégmunkásként odamentek és széthordjátok a javaikat."
A vendégmunkások gazdagítják Angliát. Vagy te tényleg azt hiszed, hogy egy cégnek a munkások "széthordják a javait"? Akkor nem nagyon értheted a piacgazdaság működését.
"nektek meg az a bajotok, hogy az angolok olyan kimértek veletek, amikor tönkre teszitek az országukat?"
Ki a fene írta, hogy baj, hogy az angolok kimértek az idegenekkel? A világ minden népe kimért az idegenekkel. És ez kit zavar?
"a 17 éves suhanc bűnöző gyerek 6 társával a sikátorban kirabol egy 30 éves vétlen nőt, elveszi mindenét, majd amikor látja, hogy csak 100 font volt nála, jól agyonveri, mert kevesli a zsákmányt. Ehhez pofa kell!"
Kissé zakkant lehetsz.
ma 13:56
Te nem értesz kb. semmit. Persze ez nem nekem PrObLéMa, hanem elsősorban neked, szegényke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!