Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A mai 20-22 éves lányok miért...

A mai 20-22 éves lányok miért viselkednek rib*ncként?

Figyelt kérdés
Ez lett az új divat? Berúgni minden másnap. Összefeküdni akárkivel? A különböző közösségi oldalakat teleírni mindenféle hülyeséggel büszkélkedni azzal ami szerintem szégyen?!("Olyan részeg voltam nem tudtam haza menni... stb.) és még sorolhatnám.
2011. nov. 20. 15:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Mint 20 éves lány, én is állíthatom, hogy ugyan nem csak ez az opció létezik, de tény, hogy ilyenek vannak.

Az hagyján, hogy a 20-22 éves korosztály ilyen, de ma már a 14 évesek is ilyenek. Akkor meg mit várunk?

2011. nov. 20. 20:46
 12/23 A kérdező kommentje:
Minden kommentezőnek igaza van valahol. Köszi nektek a válaszokat. Az a baj igen hogy ezeket a lányokat/fiúkat látjuk nap mint nap. és ez elkeserítő.
2011. nov. 20. 21:16
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

22 éves nőként.

(Hangsúlyozom hogy nő, nem lány, és nem gyerek...)

Verseket írok, politikáról vitázok...

Társadalmi problémákról vitázom.. (ezért is vagyok ezen az oldalon)

Jól menő vállalkozásom van. (állítólag kellemes a megjelenésem is)

Utoljára egy éve voltam bulizni.

Felháborítónak tartom ezt az általánosítást.

A legtöbb barátom egyetemre jár. Ők sem ez a nő típus.

Egy vagy két ilyen ismerősöm van de az már inkább a 17-18 éves korosztály...

2011. nov. 20. 22:18
 14/23 anonim ***** válasza:

Továbbá hozzátenném, hogy ez a degradálás elég megalázó.

Üdv:. D

2011. nov. 20. 22:19
 15/23 A kérdező kommentje:
Ha degradáló ha nem ez van. Továbbá felfedem a bónusz kártyám is 20/L vagyok és jól kereső állásom van már egy éve de diszkót még kívülről se nagyon láttam. Az általánosítás pedig... tudjátok?! A kivétel erősíti a szabályt. egyszerűen elborzaszt amit megengednek maguknak egyesek és egyre többen vannak. bele gondolatok már hogy a mi gyerekeinkkel mi lesz ha ilyen világra hozzuk őket? Megéri?
2011. nov. 20. 22:35
 16/23 A kérdező kommentje:
Jaj és még annyi kedves D, hogy én nem írók verseket de nyerek versmondó versenyeket, képeket festek, nem vitázom a politikáról de ismerem a helyzetet és nap mint nap emberekkel dolgozom így hát a tűrőképességem is a helyén van. Viszont amit némely emberek megengednek maguknak már kiveri a biztosítékot. De ismétlem magam nem veszekedni akarok, ez csak egy kérdés.
2011. nov. 20. 22:41
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap 17:17-es vagyok.

Kedves Kérdező és tegnap 22:18-as válaszoló!

Minden, amit magatokról írtok, megerősíti, hogy alkalmazkodni képes, teherbíró, tartalmas és igényes fiatal nők vagytok. Ebben a közegben éltek ugyan, de "immunrendszer" birtokában.

Ti megtartjátok magatokat emberi minőségben. Szembe mentek a "korszellemmel", amely az érték-tagadást, az értékek hiányát "értékké" hazudja. Erőszakosan, lehengerlően, hatékonyan - mert meg is van hozzá az eszköztára. A nem ilyen szerencsés - nem eleve erős, ill. családjában, kisközösségében mintaadással, neveléssel - nem immunizált ember minden további nélkül "besorol". Elfogadja, hogy a nihilt kell szeretnie, kívánnia, megélnie, mert akkor lesz "szabad" és "trendi". Eközben, persze, valahol szorong is a szerencsétlen, de azt sem méri fel: mitől. A szorongását oldandó (is) veti magát az alkoholba, promiszkuitásba. Itt bezárul a kör. Sajnálom őket, mondom.

Ti meg írjatok, vitatkozzatok, fessetek, dolgozzatok mind nagyobb sikerrel..később meg alapítsatok olyan családot, baráti közösséget, amelyben újabb generációnak adhattok immunrendszert. Mindkettőtöknek minden jót.

2011. nov. 21. 09:42
 18/23 A kérdező kommentje:
Kedves 9:42-es! Köszönöm a hozzászólást! Egy igazán gyönyörűen megfogalmazott és reális véleményt olvashattunk. Talán jobb lenne ezeket a szerencsétlen embereket figyelmen kívül hagyni, de borzasztó nehéz.
2011. nov. 21. 14:17
 19/23 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nehéz, kedves Kérdező..de Neked (nektek) igenis menni fog. És köszi én is.
2011. nov. 21. 17:34
 20/23 anonim ***** válasza:

Valóban felüdülés ilyen választ hallani.

Kedves kérdező. Grafikusnak tanultam úgyhogy a festészet iránti szenvedélyedet megértem. Becsülöm.

Üdv.: D

2011. nov. 23. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!