A mai 20-22 éves lányok miért viselkednek rib*ncként?
Mint 20 éves lány, én is állíthatom, hogy ugyan nem csak ez az opció létezik, de tény, hogy ilyenek vannak.
Az hagyján, hogy a 20-22 éves korosztály ilyen, de ma már a 14 évesek is ilyenek. Akkor meg mit várunk?
22 éves nőként.
(Hangsúlyozom hogy nő, nem lány, és nem gyerek...)
Verseket írok, politikáról vitázok...
Társadalmi problémákról vitázom.. (ezért is vagyok ezen az oldalon)
Jól menő vállalkozásom van. (állítólag kellemes a megjelenésem is)
Utoljára egy éve voltam bulizni.
Felháborítónak tartom ezt az általánosítást.
A legtöbb barátom egyetemre jár. Ők sem ez a nő típus.
Egy vagy két ilyen ismerősöm van de az már inkább a 17-18 éves korosztály...
Továbbá hozzátenném, hogy ez a degradálás elég megalázó.
Üdv:. D
Tegnap 17:17-es vagyok.
Kedves Kérdező és tegnap 22:18-as válaszoló!
Minden, amit magatokról írtok, megerősíti, hogy alkalmazkodni képes, teherbíró, tartalmas és igényes fiatal nők vagytok. Ebben a közegben éltek ugyan, de "immunrendszer" birtokában.
Ti megtartjátok magatokat emberi minőségben. Szembe mentek a "korszellemmel", amely az érték-tagadást, az értékek hiányát "értékké" hazudja. Erőszakosan, lehengerlően, hatékonyan - mert meg is van hozzá az eszköztára. A nem ilyen szerencsés - nem eleve erős, ill. családjában, kisközösségében mintaadással, neveléssel - nem immunizált ember minden további nélkül "besorol". Elfogadja, hogy a nihilt kell szeretnie, kívánnia, megélnie, mert akkor lesz "szabad" és "trendi". Eközben, persze, valahol szorong is a szerencsétlen, de azt sem méri fel: mitől. A szorongását oldandó (is) veti magát az alkoholba, promiszkuitásba. Itt bezárul a kör. Sajnálom őket, mondom.
Ti meg írjatok, vitatkozzatok, fessetek, dolgozzatok mind nagyobb sikerrel..később meg alapítsatok olyan családot, baráti közösséget, amelyben újabb generációnak adhattok immunrendszert. Mindkettőtöknek minden jót.
Valóban felüdülés ilyen választ hallani.
Kedves kérdező. Grafikusnak tanultam úgyhogy a festészet iránti szenvedélyedet megértem. Becsülöm.
Üdv.: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!