Segìtsetek. Ti mit tennètek?

Figyelt kérdés
Volt egy baràtnöm,nagyon jòba voltunk.A baràtja kikezdett velem,ès összeuszìtott vele.Az èn baràtomnak elmondtam mindent,habàr õ mellettem àllt,a làny teljesen ellenem fordult,ès nagy balhè lett belöle.Azòta màr eltelt több mint 1 èv.Nèha vàltottunk pàr szòt.A fiù otthagyta öt terhesen és nèhàny hònapja megszületett a kisbabàja.Az apàt nem èrdekli a gyerek.Most eljegyeztèk egymàst egy màsik fiùval.Nagyon hiànyzik a baràtsàga.Ès habàr a gyerek apjàt megvetem,a picire is szivesen vigyàznèk.Mèg keresztanyja is lettem volna.Kèrlek segìtsetek.Csak èn vagyok ilyen megbocsàtò,vagy ez nem volt igazi baràtsàg?Ti mit tennétek?Lègyszi ìrj èletkort ès nemet.
2011. nov. 17. 13:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszerűen elmondanám neki,amiket itt leírtál.

21/L

2011. nov. 17. 14:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Jò, de hogyan amikor èn voltam megalàzva ès mèg èn èrzem magam rosszul.
2011. nov. 17. 14:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Hívd fel, találkozzatok, beszéljétek meg. Lehet ő is örülne egy régi/új barátnőnek.

Baba születés után sokkal másképp gondolkozik egy nő.

Sok sikert!

28/n

2011. nov. 17. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!