Segìtsetek. Ti mit tennètek?
Figyelt kérdés
Volt egy baràtnöm,nagyon jòba voltunk.A baràtja kikezdett velem,ès összeuszìtott vele.Az èn baràtomnak elmondtam mindent,habàr õ mellettem àllt,a làny teljesen ellenem fordult,ès nagy balhè lett belöle.Azòta màr eltelt több mint 1 èv.Nèha vàltottunk pàr szòt.A fiù otthagyta öt terhesen és nèhàny hònapja megszületett a kisbabàja.Az apàt nem èrdekli a gyerek.Most eljegyeztèk egymàst egy màsik fiùval.Nagyon hiànyzik a baràtsàga.Ès habàr a gyerek apjàt megvetem,a picire is szivesen vigyàznèk.Mèg keresztanyja is lettem volna.Kèrlek segìtsetek.Csak èn vagyok ilyen megbocsàtò,vagy ez nem volt igazi baràtsàg?Ti mit tennétek?Lègyszi ìrj èletkort ès nemet.2011. nov. 17. 13:52
1/3 anonim válasza:
Én egyszerűen elmondanám neki,amiket itt leírtál.
21/L
2/3 A kérdező kommentje:
Jò, de hogyan amikor èn voltam megalàzva ès mèg èn èrzem magam rosszul.
2011. nov. 17. 14:55
3/3 anonim válasza:
Hívd fel, találkozzatok, beszéljétek meg. Lehet ő is örülne egy régi/új barátnőnek.
Baba születés után sokkal másképp gondolkozik egy nő.
Sok sikert!
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!