Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan legyek jo haver? Pls...

Hogyan legyek jo haver? Pls segii. Tsetek!

Figyelt kérdés

Lehet hogy ro.ssz kerdes meg minden.

De nemtom mivan velem eddig az osztalyom minden fiujaval joba voltam es egyszer csak az egyik gyerek fojamatosan belem kot pedig regebb jo haverok voltunk..

Pl: Ma megyek az udvaron es odajon es csak ugy nekem jon erre persze felbaszta az agyam es elkezdtem neki mondogatni hogy ki a faszom vagy te hogy csak ugy nekem jossz ?

Miert haragszol ram mi a gond ?

S nemtudom most mit kene tennem mert ez aki most kotekedik velem es haragban vok... Ez a gyerek jo baratja az osszes tobbi fiunak az osztalybol es szerintem most azlessz hogy 1 fiu haverom se lessz az osztalyban..

Most mit tegyek bocsanatot nem fogok kerni mert hat miert kernek ha nem tettem semmit ?Eddig meg nem volt baj a viselkedesemmel de en nem fogok nekik nyalni..

2009. szept. 24. 13:35
 1/3 anonim ***** válasza:
kérdezd meg, hogy mi a f@sz baja van veled. de úgy normálisan, mikor csak te meg ő vagytok ott. aztán akkor megtod, hogy mi a probléma, és ennyi, utánna már csak a megoldást kell megtalálnod a problémára.
2009. okt. 2. 08:40
 2/3 A kérdező kommentje:
kerdeztem de nem mondta meg
2009. okt. 2. 13:33
 3/3 A kérdező kommentje:
azt mondta semmi xD
2009. okt. 2. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!