Mit gondoltok a homofóbokról? Esetleg elítélitek őket? Mert én igen.
na jólvan "lepontozós harcosok"
Én sem vonulok büszkén a barátnőmmel és megyek hatalmas transzpaernsekkel hogy "hetero vagyok és büszke vagyok rá"
Miért kell felvonulni?? Ameddig otthon csinálja addig nincs is beleszólásom. De ha kimegy az utcára, ezáltal közfelháborodást váltva ki, akkor van! (le lehet szavazni megint... bátor harcosok...)
Nem értem nektek miért baj, ha mondjuk 2 fiú megy kézenfogva az utcán, vagy mondjuk másképp öltözik valaki.
Nektek sem lenne olyan "kellemes", ha nem mehetnétek a párotokkal kézenfogva, vagy megmondanák hogyan öltözzetek, persze ti ezt soha nem fogjátok megérteni, ugyhogy szerintem be is fejezhetjük ezt a témát, (amúgy meg legtöbben nem is a kérdésre válaszoltatok).
Nekem a szüleim mindig azt mondták, hogy ha valakiről véleményt alkotunk, vagy elítéljük, akkor elöbb gondoljuk amagunkat a helyébe.
KÖszönöm a válaszokat MINDENKINEK, amilyen véleményetek van, csak a magatok butaságát mutatjátok a válaszokban.
A néhány értelmes választ pedig köszönöm szépen :]]
Szerintem az ilyen aberráltság kialakulásban rengeteg tényező szerepet játszhat. Most viszont nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ez ellen nem lehet közvetlenül fellépni (homokosok, és leszbik mindig is lesznek), de sokat segíthet a megfelelő szabályozás!!!! Gondolok itt arra,hogy: - melegfelvonulás mellőzése
- a társadalom rendjének nyugalma és az erkölcsi példamutatás miatt az utcákon az azonos neműek ne érintkezzenek túl feltűnően ( ezt egy áldozat amit illene meghozniuk)
- foglalják törvénybe ha eddig nem tették, hogy az azonos neműek gyereket nem nevelhetnek, és nem fogadhatnak örökbe mert az a gyermek egészséges szellemi fejlődését korlátozhatja, a lelki gyötrődésről nem is beszélve.
Na ezek betartásával szerintem megoldható lenne a békés együttélés, én személy szerint nem gyülölöm őket de úgy vélem el kell fogadniuk bizonyos játékszabályokat ha kifelé élnek a társadalmi, erkölcsi normákhoz mérten.
Üdv: Dr Mike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!