Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek nem néznek hülyéne...

Szerintetek nem néznek hülyének, ha megkínálom őket valamivel?

Figyelt kérdés

Egy forgalmas út mellett lakunk, ahol most épp munkások dolgoznak. Én úgy sajnálom őket, reggeltől estig kint vannak ebben a hidegben, épp ma indultam el otthonról, mikor hallottam, hogy az egyikük mondta, hogy megfagy, milyen jó lenne most valami meleg étel. Arra gondoltam, hogy sütök valami süteményt, meg főzök teát és megkínálom őket holnap. Szerintetek furán néznének rám? A barátom szerint ez nem jó ötlet, de én szeretném jobbá tenni a napjukat, egész nap ott fagyoskodnak szegények.

23/L

2011. nov. 15. 18:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
De írd ám meg!
2011. nov. 15. 18:51
 12/25 A kérdező kommentje:
Persze, megírom:)
2011. nov. 15. 18:58
 13/25 anonim ***** válasza:

Kár, hogy nagyon ritka az olyan jólelkű ember, mint TE!:) Egy kincs vagy, és ezt komolyan írom!:)

Puszillak, és írd meg, mi volt a "hatás"

2011. nov. 15. 19:11
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy énis örülök ha adnak inni, néha enni. Igaz még csak tanuló vagyok de a idősebb nénik főleg akiknél dolgozunk sokszor kínálnak üdítővel, kávéval. Volt olyan is, hogy velük ebédeltem! :D gyere fiam egyél főtt ebédet, közben szólt a nóta :D pont mint mamáéknál :D
2011. nov. 15. 19:15
 15/25 anonim ***** válasza:

Jó ötlet de ha én lennék az egyik melós akkor félreérteném a helyzetet.

Egy vadidegen 23 éves lány hoz nekem sütit meg teát?

Mit akar ő tőlem(tudom nem csak "én" kapnék sütit)

Csak ha viszel akkor később is várni fogják.

2011. nov. 15. 19:15
 16/25 anonim válasza:
igen, ez nekemis eszembe jutott
2011. nov. 15. 19:16
 17/25 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyszeri alkalomnak is örülnek.
2011. nov. 15. 19:19
 18/25 tetro ***** válasza:
Szerintem ez elég félreérthető gesztus...
2011. nov. 15. 19:35
 19/25 A kérdező kommentje:
Már láttak sokszor, mióta itt dolgoznak, köszöntek is illedelmesen, én meg jó munkát kívántam, szerintem tudják, hogy nincs semmi hátsó szándékom, csupán itt lakom:) Egyébként ha jól fogadják, szívesen viszek nekik máskor is, amíg itt dolgoznak, pár hétig szerintem még úgysem fejezik be a munkát.
2011. nov. 15. 19:44
 20/25 anonim ***** válasza:
Na mi volt?
2011. nov. 16. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!