Szerintetek nem néznek hülyének, ha megkínálom őket valamivel?
Egy forgalmas út mellett lakunk, ahol most épp munkások dolgoznak. Én úgy sajnálom őket, reggeltől estig kint vannak ebben a hidegben, épp ma indultam el otthonról, mikor hallottam, hogy az egyikük mondta, hogy megfagy, milyen jó lenne most valami meleg étel. Arra gondoltam, hogy sütök valami süteményt, meg főzök teát és megkínálom őket holnap. Szerintetek furán néznének rám? A barátom szerint ez nem jó ötlet, de én szeretném jobbá tenni a napjukat, egész nap ott fagyoskodnak szegények.
23/L
Erről egy jó sztori jutott eszembe. Amerikában történt. Nagy hőség volt, bemondták mindenhol, hogy aki tud, az segítsen azoknak, akik az utcán dolgoznak. Egy nő várta a kukásokat, és csinált nekik hideg limonádét. Mikor jöttek, tálcára rakta, és vitte ki nekik. Mondta, hogy ez a maguké. A kukás hümmögött, a nő csak nyújtotta, hogy vegye el, mire a kukás vonakodva elvette........ ......és egy mozdulattal bedobta a tálcát a kukáskocsiba....
De szerintem nagyon jó ötlet! Nagyon figyelmes vagy!
De aranyos vagy! :)
Puszi neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!