Mit tegyek? Miért viselkedik így:
Figyelt kérdés
A barátnÖm amindíg átver.Pl:mámo is meg igérte ,hogy elhozza a leckét de cseseztt rám.én meg ott vártam Ötet.és mindíg bajba kerÜlÖk miatta...és mindíg abba a gyerekbe szerelmes akibe én pl: 5.ben voltam az xyba és Ö is abba lett majd lettem egy másik gyerekbe és Ö is abba lett és ez így megy egész 5.ota...és mindíg ha elmondok nekije egy titkot akkor elmondja a tÖbbieknek.és így viselkedik--->pl: Ö még 12éves volt és egy partyn egy 21-22 éves gyerek el kezdett vele flÖrtÖlni Ö meg járni akart vele pedig csak kb.5-orája ismerték.Arra egy hétre volt annak a gyerek szÜlinapja akkor arra elment és már más fiúkkal volt elfoglalva.Majd a nyári szÜnetbe falunapkorrészegen végig smártolta a fiúkat.és amikor visszajÖn az xy általt elment discobol akkor olyan beképzelt lesz ,hogy meg olyan egoista stb...Meg mostnagyon beteg vagyok Ö rám se hederít pedig amikor Ö volt beteg akkor én egész nap ott voltam mellette és ,hogy tisztázzuk nem vagyok feltÖzÖ..és mindíg ,hogy ha Össze veszÜnk valahogy hiányzik és ki akarok vele békÜlni szerintetek mit tegyek?2011. nov. 15. 16:32
1/4 A kérdező kommentje:
bocsi a hibákért rossz a billentyÜzet :(((
2011. nov. 15. 16:44
2/4 bánomisén válasza:
Én nem vagyok benne olyan biztos, hogy ez a lány a barátod. A barátok, barátnők nem így viselkednek. Más barátnőd nincs? Lehet, hogy az a másik jobban megbecsülne és nem verne át.
3/4 anonim válasza:
Miért akarsz vele kibékülni? Nem érdemes. Ez a lány már elzüllött, ráadásul nem is igazi barát, a fent leírtak alapján. Ha nem tudsz rá számítani, akkor ne tedd, ne foglalkozz vele. Nem bízhatsz meg benne, ne mondd el neki, kibe vagy szerelmes, ne mondj el neki semmilyen titkot. Sajnos őt már elveszítetted, de nem a te hibád, ő sajnos már megváltozott, elég rossz irányba, amiről te nem tehetsz, de nem is tudsz rajta változtatni. Próbáld meg kizárni az életedből. Ha jelentesz neki valamit, esetleg, észre fogja venni ezt, és ráébred. Sok sikert!
4/4 anonim válasza:
Volt már egy kérdésed erről.
Nem tart igényt a társaságodra. Ne erőlködj, hidd el, lesz olyan, akinek a te barátságodra lesz szüksége, és a mostani "barátőd" rá fog jönni, hogy h*lye volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!