Miért ilyen gonoszak az emberek?
Ma a metrón, a mellettem ülő két molett lány rólam sugdolózott, szerintem direkt úgy ,hogy halljam.
Olyanokat mondtak ,hogy nézd a szőke plázap!csát, a gilisztát.
Nem ismernek engem , én se őket akkor miért ilyen rosszindulatúak.
Én is 161 vagyok,és 59-60 kg, 43 éves,és én se vagyok kövér...A csontozattól is függ,szerintem.
Mirajtunk legalább van mit fogni...
tehát úgy értettem, hogy felőlem lehetsz vékony ha van normális feneked és melled :D Mert úgysem nézel ki elöl deszka hátul lécnek :D
Persze a kövéreket sem ítélem el :D
Mert b*nkók, azért. Mert önértékelési gondjaik vannak, mert ők is szeretnének "giliszták" lenni, de b*sznak tenni érte.
Én sem vagyok vékony, van mit fogni rajtam, de teszek érte, hogy ne maradjon így sokáig, minden nap mozgok, odafigyelek a normális táplálkozásra, és van eredménye.:)
Másik: azért, mert "kihasználod" a vékony testalkatodat és csinosan, esetleg merészebben öltözöl, azért meg végképp nem kell leszólni senkit:)
Aki azt írta, hogy 1:1, mivel a kérdező leírta, hogy molettek. E nélkül nem lett volna értelme a kérdésnek...
Szóval kedves Kérdező: tojd le őket magasról:):)
21:44
Szerintem enélkül lett volna értelme. Így tényleg csak 1:1, egyik ugyanazt csinálja, mint a másik, kibeszélik egymást egymás háta mögött :-)
84%-os vagyok.
Szerintem semmi sértő nincs a "molett" szóban.
Igaz, miután őt plázap*csának hívták, nyugodtan le is disznózhatná őket. Nem?
Én a helyedben kérdező, beszóltam volna nekik:
"Én legalább nem vagyok tehén, és még pasim is van."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!