Milyen az angolszász mentalitás?
Figyelt kérdés
Folyton erre hivatkoznak. Sőt, a britek még el is különítették a filozófiájukat(volt angolszász és kontinentális). Miben különböznek annyira?2011. nov. 14. 13:54
1/3 anonim válasza:
Az angolszász mentalitás sokkal jobb mint a magyar!Össze sem lehet hasonlítani a kettőt.Az angolszász mentalitást is 4 felé lehet bontani: brit , amerikai ,kanadai , ausztrál.Náluk nagyon fontos a tolerancia , kedvesek , segítőkészek ,nacionalisták rossz tulajdonságuk kevés van.
2/3 anonim válasza:
Te csak azt hiszed... A túlzott nacionalizmus soha nem vezetett jóra. A kedvesség is csak a jóléti államokban jellemző. És van benne egy nagy adag képmutatás is.
3/3 anonim válasza:
Igen, tisztában vagyok vele hogy nyugat Európában kedvesebbek mint az angolszász országokban.De személy szerint én nagyon szeretem az angolszász mentalitást és kultúrát.Az tény hogy sok magyarnak nehezebb lenne beilleszkedni egy angolszász országban mint mondjuk Németországban.Bár kinek mi tetszik , ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!