Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vujity Tvrtko még a magyar...

Vujity Tvrtko még a magyar himnusz hallatán se veszi le a baseball sapkát?

Figyelt kérdés
2011. nov. 13. 19:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
a link kurv@ nagy:D
2011. nov. 13. 21:34
 12/16 anonim ***** válasza:
23%
A hipermagyarok is nagyon odavannak a magyarságukra, ami náluk abból merül ki, hogy kopaszra nyírják az ostoba, üres fejüket és felvesznek egy Fradi sálat, közben meg nem tudják a Himnusz első versszakát sem. Lehet, hogy Tvrtko magyarabb, mint ezek az alul iskolázott agy nélküli roham-magyarok.
2011. nov. 14. 05:52
 13/16 anonim ***** válasza:
8%
Hiper magyarok? Roham magyarok? Na, te biztosan nem magyar szívű vagy, ha így pocskondiázod a magyar nemzetet. A sapkalevétel igenis jelent valamit, és igenis változik tőle valami, de ezt te, és a hasonszőrű gondolkodók soha nem fogják megérteni. Ez ugyanis a születéssel jön.
2011. nov. 14. 09:59
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

"Na, te biztosan nem magyar szívű vagy"

Igen, hazaárulós, zsidó, idegenszívű cionista vagyok. Valószínűleg Tvrtko jobban tudja a Himnuszt, mint a "tefajtáid"

Az ilyen izzadságszagú, félműveltséget tükröző politizálásért hagytam ott a Jobbikot is.

2011. nov. 14. 16:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Trutymó nem tudja a magyar himnuszt. Ha te meg az vagy, akinek mondtad magad, akkor miért nem költözöl oda, ahol a hasonszőrűid laknak? Mi nem marasztalunk, ha neked itt nem jó. Ide sem kellett volna jönnöd. Pedig meg voltál becsülve, még a Jobbikba is beléphettél. Kell a jó? Nem kell. Akkor menj, és maradj magadnak. pussz
2011. nov. 15. 09:29
 16/16 anonim ***** válasza:

"r miért nem költözöl oda, ahol a hasonszőrűid laknak? "

Mert az adómból élsz és éhen halnál.

"Mi nem marasztalunk, ha neked itt nem jó. "

Mi sem téged, menj el, ha nem, tetszik, hogy nem vagy több, mint egy focihuligán, aki nem tudja miért volt igazságtalan a trianoni békediktátum, de azért vered a tam-tamot a focimeccs után a kannás bor mámorában.

"Pedig meg voltál becsülve, még a Jobbikba is beléphettél." + újságot szerkesztettem nekik helyi szinten, pénzt adtam nekik, szórólapomat, ők meg egy taggyűlést képtelenek voltak megszervezni. Ezt nem fogom részletezni mert nem tartozik rád.

2011. nov. 15. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!