Komoly személyiségzavar vagy csak egy felvett rossz szokás?
Figyelt kérdés
Egyik közeli ismerősöm a tegnap este folyamán furcsa dolgokat mesélt nekem. Azt mondta gyakran képzeli magát közlekedési eszköznek, főleg autóbuszként "él". Ez nem jelent semmi mást ,csak ha gyalog közlekedik, akkor utánozza az autóbusz hangját, kanyarodásnál a karosszéria viselkedését, de megteszi hogy bizonyos helyeken "megáll", majd csönget és továbbindul. Nem tűnik zakkantnak a gyerek, nem hiszem hogy agybeteg lenne, de ez nekem végképp furcsa. Lehet csak így tudja nap mint nap elfoglalni magát a hazafelé majd a munkába vezető úton? Ezzel esetleg jobban telik a z idő... Vagy mit érezhet ilyenkor egy személy amikor ezt csinálja?2011. nov. 13. 18:11
11/11 anonim válasza:
"ha gyalog közlekedik, akkor utánozza az autóbusz hangját, kanyarodásnál a karosszéria viselkedését, de megteszi hogy bizonyos helyeken "megáll", majd csönget és továbbindul. Nem tűnik zakkantnak a gyerek,"
Á!Nem zakkant, kicsit sem!
Utánozza a busz hangját, megáll, csönget.
Ez nem veszélytelen, mert például én, ha meglátnám az utcán, amint zörög a karosszériája és csönget, biztos, hogy röhögőgörcsben nyúlnék ki ott helyben.
Elég volt csak elolvasni, így is szakadok...Köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!