Az emberek miért hiszik azt, hogy mindenki gazdag szeretne lenni?
"Nem szeretnétek idén karácsonykor mindenkinek pont azt ajándékozni, amire vágyik, nem valami magatok készítette filléres szir-szart, aminek csak azért örül az illető, mert tőletek van"
Látom,a média a Te agyadat is kimosta. Tudod és sokkal jobban örülök a "filléres szir-sz*rnak",mert az milliószor többet ér! Te nem becsülnéd pl. azt hogy a nagyid hónapokig kötögeti neked a pulcsi,közben Te jársz az eszében,mint hogy valaki bemegy a plázába és 3 perce alatt vesz neked valamit? Komolyan idáig jutott ez a világ? Hidd el,én nem vagyok álszent ,egyszerűen inkább élek csóróként minthogy olyan felszines,anyagias legyek mint pl. Te.
Nekem nem kell hazudoznod kérdező, ez anonim fórum...
szarok a nagyi kötött pulcsijára, mikor az alkesz vénasszonyt is én tartom el, jobban örülnék készpénznek, hogy ne maradjak el a fűtés miatt emelt számlákkal!!!!
Utolsó hozzászólásával teljesen egyetértek. Aki meg a kötött pulcsit emlegette... könyörgöm, az csak egy példa volt. Nyilván, ha ti nem hordtok ilyet, akkor a nagyi nem köt nektek karácsonyra. De nem ez a lényeg, a pulcsi helyett szerepelhetett volnaa a példában egy akármilyen kézzel készített tárgy, valami személyes, ami mellesleg szép és hasznos is lehet, nem szirszar! A plázákat meg messziről elkerülöm, de ebbe most nem mennék bele részletesebben...
A gazdagságról pedig; aki nyer 20 millát a lottón, az még nem gazdag! Kifizeti az adósságai, valamennyit adakozik belőle, kicsit utazgat és már el is ment az a pénz. Azért vannak ám fokozatok, nem csak szegény és milliárdos. Valóban szeretnék több pénzt, amim van, ezt nem tagadom. De ha 3x ennyim lenne, még azzal is távol lennék a gazdagságtól. És nem luxusra vágyom, meg nem bőrcipőre, ahogy valaki említette (nem is értem, hogy lehet ilyenekre vágyni - ja, de persze, már tudom, a média hatása az emberi büszkeségen át a fogyasztásra)csak olyan dolgok hiányoznak, amik valóban szükségesek. És nem kell le álszenthazugozni azokat, akiknek más az értékrendje, és nem állatiasodott el, és nem vénszatyrozza le a nagyszülőjét, aki hetegik készítette neki a karácsonyi ajándékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!