Mosd derült ki, hogy az egyetlen, álmom, életcélom elérhetetlen. Eddig ez az egy cél vitt előre, segített át a nehéz időkön. Ez volt minden motivációm, az életcélom. Így már nem akarok élni. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Tegnap diagnosztizáltak egy betegséget (ami mellesleg szntem nekem nincs is) ami kizáró oka az egyetlen álmomnak. Ha tényleg soha nem érhetem el.. Nem tudom, mit tegyek. Ez az életem. Most is csak a családom iránti szeretet az, ami miatt még az élők közt vagyok. Fel fogok keresni egy pszichológust, de nem hiszem hogy bármin is változtatna. Mit csináljak? Nem érzem értelmét az életemnek.2011. nov. 10. 14:08
12/21 anonim válasza:
Hé,azért bunkóskodni nem kell,jó? Igen,abban igazad van hogy nem gebedtem bele hogy elérjem,de nem rimánykodtam a gyakorin hogy én szegény szerencsétlen.... élek és élvezem az életem. Nem vagyok olyan megkeseredett mint Te,és nekem már ez is nagy öröm.
13/21 A kérdező kommentje:
Jó, sajnálom, nem akartam senkit megbántani. Jó, hogy vannak ilyen emberek mint te, akik mindenben meglátják a jót.
2011. nov. 10. 15:37
14/21 anonim válasza:
Na,igy már más,Te se haragudj,kicsit durva voltam. Próbáld meg tényleg a jót látni. Ott a szerető családod,azért az se semmi a mai világban. Menj fel a családi kapcsolatokra,olvasd el hogy mennyien panaszkodnak a családjukra és utána Te is örülni fogsz a családodnak. Olyasmit nem tudnál csinálni,ami az életcélodhoz kapcsolódó munka?
15/21 anonim válasza:
Engem háromszor rúgtak ki az egyetemről, mégis kutató és egyetemi oktató lettem. Tehát soha nem szabad feladni.
16/21 A kérdező kommentje:
Tény, hogy már csak a családom tart itt, és mindig is örültem ennek. De ez nem változtat végülis semmin.
Más, ha önhibádból megbuksz, és más, ha egy gyógyíthatatlan betegség jön közbe. Mert az utóbbival nem lehet semmit se tenni.
Már csak az hiányozna hogy naphosszat irigykedve nézzem azokat, akiknek sikerült....
2011. nov. 10. 15:45
17/21 anonim válasza:
Sosem mondtam, hogy önhibából buktam meg (volt olyan is), hanem voltak, akik tervszerűen ki akartak csinálni. Persze, egy betegség más, de lehet, hogy van megoldás. A hangsúly tehát azon volt, hogy nem szabad feladni. Soha.
18/21 anonim válasza:
Tehát, mint valaki itt írta is, csinálhatnál valami olyan tevékenységet, ami hasonlít az álomhoz. Pl. nem pilóta leszel, hanem légi irányító. Jó, tudom, nem ugyanaz. De keress fel más orvosokat.
19/21 A kérdező kommentje:
Mindenképp fel fogok keresni más orvosokat is, de félek ugyan ezt fogják mondani...
2011. nov. 10. 15:54
20/21 anonim válasza:
Én is epilepsziás vagyok, és nem tudok olyan dolgot amiben ez meggátolhatna... komolyan. Szerintem nincs ilyen. Nem tudom mi a te álmod, de szerintem kizárt hogy ne érhesd el ha azt akarod. Mégis hogyan akadályozna meg bármiben is az hogy epilepsziás vagy, főleg ha te még úgy is gondolod nem vagy? Akkor nem lehetsz valami súlyos eset. Szóval ne add fel, tudom milyen érzés mikor elmondják hogy ilyen betegséged van, de rájössz majd hogy ez semmiben nem akadályoz, nem is olyan nagy dolog mint amilyennek hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!