Ki szerint kell az angol wc-be férfiaknak ülve vizelniük? (Természetesen a széklet ürítés esetén az ülve pisilés az triviális:D)
Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 15:34
11/17 anonim válasza:
nemhinném h ez a férfiasság elvesztése. vagy ülve pisilsz vagy takaritasz. tény h félrefröcsög azért amit valaki mondoott h akkora erővel csapodik be h kifröcsen. külön élek és takaritok magam után ugyhogy nálam ez nem gond...takarits te és nincs probléma
12/17 anonim válasza:
Az tény, hogy fröcsög, még ha szemmel nem is mindig látható. A régi lakásunkban pont a wc mellett volt az ajtó, mármint így oldalról mellette. Egyetlen pisilés után semmi nem látszott rajta, de mondjuk úgy egy hét után már szemmel láthatóan pisipöttyös volt.
Ettől függetlenül én inkább lesikálom hetente kétszer az ajtót, de nem kényszerítenék rá senkit, hogy ülve pisiljen, ha neki úgy nem kényelmes. Na meg szerintem sem valami férfias az ülve pisilés (bár jobb esetben ezt nem kell néznem).
14/17 anonim válasza:
Szerintem ajánld fel,hogy te fogod a nevezett helyiséget takarítani.Akkor anyukád válláról is leveszel némi terhet,és úgy csinálod,ahogy csak akarod :)
16/17 anonim válasza:
Vagy ülj le,vagy takarits ki magad után.Gondolod,hogy anyád szivatásbol mondta,hogy ülve intézd?Gondolom látja,hogy hugyos a wc deszka vagy a kő,és ő takarit..
17/17 anonim válasza:
Szerintem igazán megtehetnéd, ennek semmi köze a férfiassághoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!