Egerbe hol tudnék venni vizipipát meg dohányt meg aromát meg szenet 15 évesen? És ha kolszba megtalálják mire számithatok?
19 éves vagyok. Kicsit felnőttebb, mint te. Dugd a fejed az apád seggébe te kis szaros. Ilyen kemény legények vannak ott Egerben? Magadból csinálsz hülyét. Egyszer ha arra járok, nekedmegyek kocsival:D
Na, ez volt ide az utolsó válaszom, tényleg vannak jobb dolgaim, mint rád pazarolni az időmet. Keménykedj még egy kicsit, te szarjankó, aztán majd szólj, ha felnőttél. A dohányról meg annyit, hogy találkozunk 30 év múlva, megnézzük, melyikünknek szebb a tüdeje és ki tud többet furni. Addig meg ne várj tőlem több választ:D
Majdnem 2 szer ennyi idős vagy mint én de a mai 19évesek aszthiszik övék a világ pedig ha csak találkoznánk lesne.
És tudsz nekem segíteni??
Sajnos nem.
Annyit tudok javasolni, hogy a narancsosat ne vagyétek, mert hánytatóan tömény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!