Mi volt a legszebb ajándék, amit valaha kaptatok? Kitől és miért?
A kérdést ez ihlette: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Nekem egy rajz a fiútól, akibe szerelmes vagyok, és azért csinálta nekem, mert tudja, hogy szeretem, amit ábrázol :D
Nem értem, mi alapján pontozzák le mások a válaszaitokat, hiszen mindenkinek más a fontos.
Egyébként kedves gyémántfülbevalós, nem kell a rajzokon lovagolni, én konkrétan egy zászlót kaptam arra a papírra, és annak örültem, hogy ez a fiú gondolt rám, és foglalkozott azzal, amit szeretek :)
Egy medál. A legjobb barátnőmtől kaptam.
Érettségi év volt, tél közepe. Az Apacsban voltunk a Mammutban, és nézegettük a bizsukat. (Mindig csak nézelődni jártunk oda, csórók voltunk.) Egyszer nagyon megtetszett egy medál, konkrétan ez:
és mondtam neki, hogy csekkolja, milyen szép. Csak épp odapillantott, azt hittem, nem is tudja, melyikről beszélek.
Májusban az érettségi hetén volt a szülinapom, stressz meg minden; a barátnőm meg elhívott sütizni, és odaadta a medált. Annyira meghatódtam; nemcsak azért, mert ezek szerint emlékezett, hanem mert az érettségi közben is szakított rám időt.
24/L
11 évesen, anyukámtól meg a húgomtól egy plüsskutyát, ami párnaként is funkcionál (még mindig). Nem tudom miért, de ez nagyon megragadt bennem. Hogy reggel korábban kelt anyum, hogy megvegye, mikor nem volt pénzünk, mert előző nap az összeset elitta apám. Nagyon meghatott.
A másik meg az idei születésnapi tortám. Mármint hogy volt. Munka után elment venni nekem. Akkor is elsírtam magam majdnem, pedig nem vagyok az a sírós fajta. :) 17L
én egy hajtincset kaptam a sráctól, akit szeretek, hogy mindig elmékezzek rá. később megtudtam hogy ezzel akart búcsúzni, mert öngyilkos akart lenni.
aztán bevallottam neki az érzéseimet és megmondtam neki hogy nélküle én sem akarok élni, mire elmondta, hogy azért nem akart élni, mert azt gondolta, sosem bocsájtok meg neki és már nem szeretem (hosszú előzménye van).
a lényeg, hogy most boldogok vagyunk, és ő nekem a legnagyobb ajándék.
http://www.youtube.com/watch?v=rRPrzjIs0nk
ez volt. és azt hiszem, elég egyértelmű. :)
Hát nem is tudom, szerencsére sok volt: apumtól egy világítós üvegasztalt (ő készítette) mert mindig odavoltam Cakó Ferenc homokanimációjáért.
http://www.youtube.com/watch?v=LVST133Kar4
Aztán tesómtól egy kézzel festett hímzésmintás díszpárnát, (ott bőgtem a fa alatt, mikor odaadta).
Barátomtól saját gyártású naptárat, a fényképeinkkel.
Biztos van még, de most nem jut eszembe.
A legszebb ajándék a család együtt a karácsonyfa alatt, meglepetés az ajándékozás nem pénzben mérve.
Gyerekkori emlékem, mikor kitettem a törött babámat az ablakba és az angyalkák visszahozták tisztán új ruhában, ezt soha sem felejtem el...énekelve vártuk a csengőszót és a fa alatt ott ült csodásan...később nagylánykoromban édesapám elvitt az operába a "Diótörő"ben emlékem még ugyanúgy élt. Szebb mint a gyerekkor karácsonya nem létezik soha többé. Azóta sincs egyetlen karácsony Diótörő nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!