Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ingyen ölelés. Magyarországon...

Ingyen ölelés. Magyarországon találkoztatok már ilyennel? Elfogadtátok?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam,hogy bizony sokszor jól esne egy ölelés,de sokszor senki sincs a közelben.Ha az utcán látnál egy embert aki ilyen táblával áll,megölelnéd?(nem kérdéses,hogy ápolt ember)
2009. máj. 5. 20:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen volt 1-2 hónapja, azt hiszem a danubius rásdiósok szervezték (persze csak a reggeli műsort hallgatók tudtak róla, amennyire én tudom).

Egyébként én nem ölelném meg. De én egyébként sem vagyok egy ölelkezős típus.

2009. máj. 5. 21:04
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam egyszer az Örs Vezér téri metróból kifelé jövet, pár tizenésves lány csinálta (ill. volt náluk tábla). Eléggé nevetgéltek, meg összefestett fehér pólóban voltak, szerintem valamilyen középiskolai vetélkedő egyik feladata volt.
2009. máj. 5. 21:05
 3/14 anonim válasza:
100%
Bizony, a Danubius Piritós szervezte nemrég az ölelés napját. Én szerintem elfogadnék (jobban mondva én is adnék) egy ilyen ölelést. Bár a táblával kiállás helyett inkább a spontán lerohanás módszer tetszik.:)
2009. máj. 5. 21:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon én még nem láttam ilyet, külföldön viszont elég sokat, ha tetszett az illető oda is mentem:)
2009. máj. 5. 21:37
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

én pont csütörtökön láttam egy ilyet várpalotán :D

és kaptam is ingyen ölelést :P

2009. máj. 5. 21:42
 6/14 anonim válasza:
100%

Egy ismerősöm mesélte, hogy ő egyszer csinálta ezt, és nagyon élvezte, jól esett neki, ha valaki odament megölelni. Pedig éppen ő állt azért ott, hogy ölelést adjon másoknak.

Gondolom, hogy ilyenkor a másik embernek is jó érzés, mert az biztos, hogy a pozitív energiák is kicserélődnek. Igazság szerint minden embernek szüksége lenne legalább napi egy ölelésre! Bár sajnos én sem vagyok ölelkezős típus, ezért nem hinném, hogy odamennék, bár ki tudja...

2009. máj. 5. 21:45
 7/14 anonim válasza:
84%
A Hősök terén gyakran állnak Free Hug-os táblás fiatalok! Ami azt illeti én elég antiszociális vagyok, de sokan élnek a lehetőséggel! :)
2009. máj. 5. 23:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadnam es ki is allnek szivesen, nagyon jo otletnek tartom, amugy nagyon olelkezos tipus vagyok! Napi tobbszor olelem meg a kamasz lanyom meg a paromat is :))
2009. máj. 5. 23:01
 9/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem!
2009. máj. 6. 11:50
 10/14 anonim ***** válasza:
ha egy helyes fiú, akkor biztos megölelném :D
2009. máj. 6. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!