Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Újabban mi ez, hogy már nem...

Újabban mi ez, hogy már nem csak a szerelmesek írogatnak facen egymásnak, hanem a gyerekek és szülők is?

Figyelt kérdés

Az egyik osztálytársamról és az anyukájáról/apukájáról van szó. Mindegyikőjük ismerősöm, ezért látom miket írnak ki. Pl Anyuka: "Drága kislányom, te vagy életem ajándéka, szeretlek" vagy "Köszönöm kislányom hogy ma eljöttél velem bevásárolni". De kb azt minden nap hogy "Szeretlek". Erre a gyerekük: "Én is Anya nagyon szeretlek". Vagy az Anyuka a férjének: "Ma 18 éve hogy házasok vagyunk, nagyon szeretlek drága férjem". Esetleg a gyerekük, hogy "Drága anyukám és apukám, ti vagytok a mindenem, szeretek titeket".

Ez szerelmeseknél általános dolog, na de szülőknél? Ezt miért facen kell?

2011. okt. 31. 14:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Igazából nem értem mire jó ez, kinek akarnak bizonyítani? Felőlem bárki kiírhat bármit, de azért nekem ez egy érthetetlen dolog, mintha ezzel akarnák erősíteni a külvilág felé, hogy ők a világ legszerelmesebb párja, legjobb családja, stb.

Ez kb. olyan, mint amikor valaki kiírja, hogy "milyen állati bulin vagyok, hatalmasat bulizok te jó ég, stb.", de közben van ideje és kedve facebookra irkálni is, hogy ezt megossza.

2011. nov. 5. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!