Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki látott már "ez genetika...

Ki látott már "ez genetika nem tehetek róla" embereket sportolni?

Figyelt kérdés

2011. okt. 30. 20:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy kicsit rosszul csinálom, ámbár látványbeli eredmény azért van, de tény, hogy az étrendre annyira nem tudok figyelni, meg nem is akarok diétázni, annyit és azt akarok enni, ami jólesik. Elvégre nem versenyre készülök.
2011. okt. 30. 22:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
De most kit érdekel, ha valaki élvezi a sportot, lelkileg, testileg jobban érzi magát tőle, de nem lesz tőle külsőre Bíró Ica illetve Swarzenegger?
2011. okt. 30. 22:29
 13/17 anonim ***** válasza:
52%

"ez genetika nem tehetek róla"

9 évesen 57 kg voltam. Elkezdtem keményen sportolni, napi több óra szobabicikli, felülések, kevesebb zaba...mégis híztam tovább, ezért fél év után abbahagytam.

12 évesen már 75 kg voltam, és a testnevelő tanárom egy kedves beszólása után, újra sport, de immáron alig ettem valamit (értsd: reggelire semmit, délre amikor anyámék látták akkor kb. fél szedőkanál leves, másodiknak meg negyed csirkecomb minimális körettel, vacsorára szintén semmi, legfeljebb egy joghurt). Le is adtam egy nyár alatt 25 kilót.

Igen ám' de utána megpróbáltam normálisan enni és mellette sportolni... Eredmény: a egy hónap alatt 5 kg vissza. De a koplalást már nem bírtam volna ki újra, ezért áttértem a hánytatásra... Egy ideig tudtam is tartani így a súlyomat, de esténként állandóan feljött a gyomorsavam és aludni se nagyon bírtam, plusz azt a förtelmes szájszagot sem bírtam leplezni egy idő után fogmosással se, úgyhogy abbahagytam, mert k.rvára elegem volt már az egészből.

Azóta normálisan eszek és néha sportolok, vissza is jött 17 kiló, most 19 éves vagyok... A napokban kezdtem el a paleolit diétát, ha ez sem használ, én ezután nemes egyszerűséggel belesz.rok az egészbe...

Röviden: Igen, láttam, és személyesen is ismerem...

2011. okt. 30. 22:41
 14/17 A kérdező kommentje:
hát így nem is fogsz soha fogyni ha csak néha belecsapsz a lecsóba ráadásul helytelenül...
2011. okt. 30. 22:50
 15/17 anonim ***** válasza:
52%

22:41-es vagyok

A helyes se használt. Amikor még kisebb voltam, olyan 5-6 körül, a szüleim elvittek emiatt gyerekkórházban is, hátha majd ott "kipofoznak". Erről az előző kommentben azért nem írtam, mert fogalmam sincs hogy akkor pontosan miket kellett ennem és hogy sportoltam. Két hónap után hazahoztak, mert azon kívül hogy állandóan azért idegeskedtem hogy mikor mehetek már haza, nem történt semmi...

Azóta kiderült hogy erősen hajaz a problémám "PCOS" szindrómára. Ennek hátterében általában az inzulinrezisztencia áll, ami elég valószínű, mert apai ágon mindenkim cukorbeteg, még a rokonaink is. Itt olvashatsz róla bővebben, ha tényleg érdekel, és látni fogod hogy vannak olyan túlsúlyos emberek, akik tényleg nem tehetnek róla: [link]

Nincs most fölösleges 40ezrem arra, hogy egy magándoki rendbe tegyen, ezért próbálkozok paleolittal.

+ Egy hétköznapibb példa: Pajzsmirigy alulműködéssel sem könnyű lefogyni

2011. okt. 30. 23:39
 16/17 anonim ***** válasza:
69%

De kérdező, ha te akkora kondihuszár vagy, mit érdekelnek téged a "ez genetika nem tehetek róla" emberek, akiket ezek szerint úgysem nem látsz sportolni? Hol találkozol szemedet bántó túlsúlyos emberekkel, bosszantó kifogásokkal?

Vagy személyi edzőnek készülsz és kihívást keresel?

2011. okt. 31. 10:31
 17/17 anonim ***** válasza:
52%
Én, magamat. Nem könnyű, mert nekem nem csak genetika, hanem hormonális is. Szívás az élet, na.
2011. nov. 5. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!