Mi mótívál titeket?

Figyelt kérdés
Mire "hajtok"?
2011. okt. 29. 17:02
 1/7 A kérdező kommentje:

Hogy kezdjem, én egyetemre próbálok bekerülni.

Mi mótívál? hogy anyám kiakar rugni, és vagy dolgozom a mostani munkahelyemen és próbálok albérletben megélni, vagy csinálok valamit az életemmel

2011. okt. 29. 17:04
 2/7 anonim ***** válasza:
k.-ra nem érdekel a munkám, dolgozok, hogy legyen pénzem, és hogy füvet tudjak venni. valamit valamiért. :)
2011. okt. 29. 17:10
 3/7 A kérdező kommentje:

jó de mi mótívál ahoz hogy füvezzél? :D

én is lesz-rom a munkám, ki a f-szom akar dolgozni, csak azért dolgozom hogy meg kapjam a kemény megdolgozott pénzemet, Bázmeg

2011. okt. 29. 17:33
 4/7 anonim ***** válasza:
az hogy olyankor jól érzem magam, hallgatom a zenét, vagy zenélek, vagy csak nézek valami sorozatot. anélkül meg netes fórumokon kell elcsesznem az időt. :)
2011. okt. 29. 17:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Nos, engem a tanulásban az motivált, hogy le tudjam írni helyesen azt a szót, hogy "motivál". Könyörgöm, hogy bírod leírni így, hogy "mótívál"?

Na mindegy, megpróbálok válaszolni a kérdésedre. Én egyetemre járok, most vagyok másodéves. Az motivál a tanulásban, hogy:

1. azzal foglalkozhassak, amit szeretek.

2. legyen egy jó állásom, aminek a segítségével tisztességes körülmények között meg tudok élni.

3. a leendő munkám során sok embert ismerhessek meg.

2011. okt. 29. 17:59
 6/7 anonim ***** válasza:
59%
az motivál, hogy az emberek talán egyszer megtanulnak helyesen írni.
2011. okt. 30. 00:01
 7/7 A kérdező kommentje:

igen az jó motiváció!!

Engem is k-rvára zavar mikor valaki nem tud rendesen írni!!

2011. okt. 30. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!