Mi a véleményetek erről? (menekülnek a cigányok)
2011. okt. 29. 15:03
11/13 viky0616 válasza:
Igen. Neked is sok mindenben igazad van, de a cigányok közt, és a magyarok közt is vannak "szégyentelenek" az a baj, hogy sajnos mindenkit 1 kalap alá vesznek! Sajnos a magyarok azt hiszik, hogy ha valaki már cigány akkor az már lop, csal, hazudik, de ezt nem jól tudjátok a magyarok közt is van olyan, aki, lop, csal, hazudik!!! Szóval csak annyit szeretnék elmondani, hogy mind a kettőnél vannak rosszak is és jók is, NEM KELL MINDENKIT 1 KALAP ALÁ VENNI!!!!
12/13 viky0616 válasza:
Akkor most mondok mást is, nekem nagyon sok magyar ismerősöm van, van köztük nagyon sok olyan, akik megeszik az ételt a saját gyerekük elől, nálunk ez úgy szokás, hogy hiába már a gyerek megette azt az 1 kocka csokit, azt mondjuk neki, ha megkérdezi, hogy " anya megehetem még ezt az 1 kocka csokit ami van még?", hogy egyed azért van! Még a magyar azt mondja, nem eheted meg az ár az én részem.
13/13 anonim válasza:
Sosem hallotam még ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!