Legmagasabb iskolai végzettséged?
Egyelőre érettségi. Diploma folyamatban van. Amúgy szociális munkás leszek, ha végzek végre. Nem volt családi befolyásolás, én választottam, mert már régóta ezt szerettem volna csinálni.
Szegénységről nagyon sok minden eszembe jut, de most első sorban csak fogalmak, mint pl. munkanélküliség, relatív és abszolút szegénység, segélyezési ellátások, létminimum, hajléktalanság. Bocs, most pont nagy tanulásban vagyok, ezért ilyenekkel van tele a fejem.
24/L
A kedves 48% tuti, hogy külföldön dolgozik egy magyar rendezvényszervező cégnél..
Mint mondtam kapcsolatok (nem apucié, az enyém!).
A szegénységről a nyomor, az éhezés jut eszembe. Mi átlagos család vagyunk anya nem talál munkát sehol, (pedig nagy városban élünk) így apa keres egyedül pénzt. Illetve elnézést, zsebpiszkot, mert azt csak annak lehet nevezni.
Nekem érettségim van. Még suliba járok így még nincs munkám.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!