Miért látom azt, hogy egyre sz@rabb a világ ezen a téren?
Én is ezt vettem észre. Nekem még fiúm sem volt, átlagos vagyok talán ezért. Hányszor volt olyan suliban is, hogy mentem a folyóson és a képembe mondtak ezt azt... fiúk(lányok is néha). Nem vagyok egy plázapics@ se se discopics@, a normális fiúk meg nem találnak meg és én sem találom őket. Pedig biztos vannak.
Én még azt vettem észre, hogy egyre több az erkölcstelen ember. Részben szerintem ez a média hibája is, amiért ontja magából a sok szennyt, a csillogás villogás, a tökéletes nő/férfi, a pénz pénz pénz...stb..
Remélem elbukik ez a rendszer a közeljövőben, egyre szvrabbul érzem magam ebben az egészben de gondolom más is így van ezzel.
Valahogy azért próbálok küzdeni, próbálom az értelmét nézni a dolgoknak, mert van.
Férfiasság=k-pködő,cigiző,igénytelen,hímsoviniszta,nemi sztereotípiák szerint élő.Egymást kigúnyoló.
Ez a minta kellene?
Én örülök,hogy egyre kevesebb ilyen s-ttyó van.
neked meg nincs pénzed ezekre a dolgokra,és nyilván jobban örülnél egy igénytelenebb világnak,mert úgy labdába rúghatnál.
És hiába vagy álszent,a plázacicák vonzóbbak,ez mindig így volt.Szerintem te is pont ezeket preferálod.De ne is legyen r-banc és odáig legyen tőled,sőt elájuljon tőled.
Nem a külsőnél kezdődnek a dolgok,hanem fejben.
Az a baj,hogy te sem vagy jobb,mint azok akik totál így élnek.Mert te is a külső alapján ítélkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!