Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A szerbek miert szeretnek...

A szerbek miert szeretnek minket ennyire magyarokat?

Figyelt kérdés
Mindig amikor megkerdezik,hogy milyen szarmazasu vagyok es mondom nekik,hogy magyar akkor mindig tök örülnek meg mondjak,hogy:ooo magyarski !! Pedig csinaltunk egymasnak nagyon csunya dolgokat a masodik vilaghaboruban...
2011. okt. 25. 21:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
22%
A jó szerb a halott szerb!!!!
2011. nov. 1. 14:09
 12/13 anonim ***** válasza:
92%
Kedves utolso kapd be a f*szomat tovig te rasszista kocsog bunko allat.Nem vagyok szerb vajdasagi magyar vagyok de azert nem erdemel egy nemzet ilyet amit te mondasz es a szerbek nem utaljak a magyarokat jol megvannak csak a kocsog politikus szerbiaban az ilyenek Szerb elmegy barhova szerbul fog beszelni szeretik az orszagukat de a politikusokat mind lelonnek szivesen...Atmesz Szabadkara nem vernek halalra mert magyar vagy es sehol mashol ezert Szabadkan egy szerb baratom tiszta szerb es tud magyarul de a magyarok is szerbul olyan jol beszelnek hogy akcentusuk sincs meg nem kulonmboztethetoek es hidjetek el jol megvannak.Ezert utalom az utaljuk a szerbeket szlogent meg szerbektol ugyanugy utaljuk a magyarokat szlogent...
2012. jan. 25. 11:08
 13/13 anonim ***** válasza:
52%
Zolikám, olyanok mint az afrikai országok. Ők is nagyon szeretik ám a hazájukat, közben egy kis népirtás etnocidium stb...
2013. dec. 4. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!