Mit gondoltok miert van az, hogy a magyarokat nem igazan szeretik a szomszedos orszagok nepei? Pl. romanok, szerbek stb.
Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 21:32
2/11 anonim válasza:
Engem hidegen hagy, én sem szívlelem őket! Ennyi. Szívünk joga!
3/11 anonim válasza:
Ahol kisebbségként élnek, ott pontosan ezért.
Szóval, aki gyűlöl itt bármilyen kisebbséget ( mondjuk, amilyen hülye az átlag, itt rögtön a romákra gondol, holott nem ők az egyetlen kisebbség..:P ), annak azt javaslom, menjen ki ezen országok egyikébe, ott aztán majd megtudja, mi a kisebbségi lét, sors magyarként.....
4/11 anonim válasza:
1XÜ irigyek nézd meg a franciák svájc olasz osztrákok mind szeretik a magyarokat
5/11 anonim válasza:
Szerintem még Trianon előtti a dolog.
Amikor a Habsburgok állandóan szították őket ellenünk.
6/11 anonim válasza:
Történelmi okok miatt nem szeretnek minket. Trianon előtt ugye Magyarország területéhez tartoztak és több száz évig azért küzdöttek, hogy önállóságot kapjanak. Trianon előtt el voltak nyomva és a magyar "szabályokat" kellett betartaniuk. A szlovák forradalmat például magyar segítséggel verték le, ami nem is nagy büszkeség a mi szempontunkból...
7/11 anonim válasza:
Azért persze azt se felejtsük el, hogy világ egyik legaljasabb népe vagyunk sajnos. Ha nics kit utálnunk, akkor egymást rühelljük...
8/11 anonim válasza:
A világ legaljasabb népe a ZSIDÓ, nem a magyar. A mi ezirányú eltévelyedésünk is az ő számlájukra írható.
9/11 anonim válasza:
Utolsó: könnyű másokat hibáztatni,de azért te is tehetsz az ellen a helyzet ellen,ami most van.
10/11 anonim válasza:
12:06
Igen, nincs egy könnyű természete az átlag magyarnak, széthúzásban meg number one.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!