Nem visszataszító, ha egy nő káromkodik?
Nő vagyok és szoktam káromkodni. Mindezt elég gyakran úgy, h mellette lássák, h színes és változatos szókincsem van. (Már csak a polgárpukkasztás kedvéért. :D) És bizony kikívánkozik az a jó néhány b+ és társai. Mert egyszerű, gyors és hatékony módja a hirtelen jött feszültség levezetésének. És annak is, h lássam, ki nem tud leszakadni az előítéleteiről, illetve ki nem elég toleráns. Akinek mondjuk egyfolytában minden harmadik szava b+, az azért zavaróan hathat, de akárki akármit mond, egy-egy jól eltalált káromkodás, bizony jót tesz az egészségnek.
Akinek meg nem tetszik, az... (ide mindenki vérmérséklete szerint helyettesíthet be vmit) :D
27/N
Ja, hogy ezt pontszám alapján mérjük? :D Hát, engem 445 ponttal vettek fel orvosira, és jelentem alássan, szoktam káromkodni! De csak ha egy-egy frappáns káromkodásnak jó helye van az adott kontextusban :D Meg nem tudom, nekem ez az imidzsem része, szerintem a környezetem kivizsgáltatna, ha soha nem beszélnék csúnyán:D
Mondjuk múltkor az egyik gyakorlaton kísérleti alanyt játszottam, és nem volt épp kellemes. Amikor már eléggé fájt a dolog, ösztönösen felordítottam, valami szépet :D Kicsit érdekesen nézett rám pár ember a gyakvezzel az életen, de hát... Vidékrű' gyüttem, na! Nyájunk ez bévált móccer a feszűccség levözetésérée ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!