Hogy tetszik ez a név? Mi jut eszedbe róla? Korinna
3. vagyok,akinek tetszik.
Egyébként nekem is eszembe jutott ez a mikor inna,de ha valaki ezzel poénkodik,az egy suttyó.
14.10
Az volt a kérdés, mi jut eszembe róla. Leírtam. Ezért vagyok suttyó? Látod, neked is eszedbe jutott szójáték, mert nagyon adja magát. És még nagyon sok mindenkinek eszébe fog jutni. És sokan fognak viccet csinálni belőle.
olyan ismerős ez a név... nem szerepel véletlenül mostanában valamelyik filmben?? Azt hiszem egy n betűvel volt írva, de nem tudom.
Szerintem nem rossz név, bár én is sokkal jobban szeretem a magyar neveket. :) De ha neked tetszik, mi elfogadjuk - mindenesetre beleszólásunk nincs.
DE- a névválasztásnál főleg a vezetéknévhez való illeszkedése a fontos, mivel ha nagyon-nagyon "magyaros" a vezetéknév, akkor kicsit fura, de ha a vezetéknév is kicsit "egzotikusabb, érdekesebb" akkor szerintem szépen passzolhat hozzá.
Nekem először Inna, az énekesnő jutott az eszembe. :) (az inna miatt)
14:22 vagyok,
ne vedd poénkodásnak,de nekem ez jut róla eszembe:(
viszont tetszik a név.
Kolompár Achillesz!
Én egyáltalán nem mondtam,hogy suttyó vagy.Én ezt arra értettem,ha valaki majd a név viselőjével akar így poénkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!