Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy tetszik ez a név? Mi jut...

Hogy tetszik ez a név? Mi jut eszedbe róla? Korinna

Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 13:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
72%

3. vagyok,akinek tetszik.

Egyébként nekem is eszembe jutott ez a mikor inna,de ha valaki ezzel poénkodik,az egy suttyó.

2011. okt. 20. 14:10
 12/29 anonim ***** válasza:
35%

14.10

Az volt a kérdés, mi jut eszembe róla. Leírtam. Ezért vagyok suttyó? Látod, neked is eszedbe jutott szójáték, mert nagyon adja magát. És még nagyon sok mindenkinek eszébe fog jutni. És sokan fognak viccet csinálni belőle.

2011. okt. 20. 14:14
 13/29 anonim válasza:
36%

olyan ismerős ez a név... nem szerepel véletlenül mostanában valamelyik filmben?? Azt hiszem egy n betűvel volt írva, de nem tudom.

Szerintem nem rossz név, bár én is sokkal jobban szeretem a magyar neveket. :) De ha neked tetszik, mi elfogadjuk - mindenesetre beleszólásunk nincs.

DE- a névválasztásnál főleg a vezetéknévhez való illeszkedése a fontos, mivel ha nagyon-nagyon "magyaros" a vezetéknév, akkor kicsit fura, de ha a vezetéknév is kicsit "egzotikusabb, érdekesebb" akkor szerintem szépen passzolhat hozzá.

Nekem először Inna, az énekesnő jutott az eszembe. :) (az inna miatt)

2011. okt. 20. 14:15
 14/29 anonim ***** válasza:
Nekem a Carina /Hajógerinc/ csillagkép jut róla eszembe.
2011. okt. 20. 14:21
 15/29 anonim ***** válasza:
Szép név,de nekem az jut róla eszembe hogy:Mikor inna? Mennyit inna? Hol inna?
2011. okt. 20. 14:22
 16/29 anonim ***** válasza:

14:22 vagyok,

ne vedd poénkodásnak,de nekem ez jut róla eszembe:(

viszont tetszik a név.

2011. okt. 20. 14:24
 17/29 anonim ***** válasza:
Tényleg,milyen vezetéknévhez van?
2011. okt. 20. 14:25
 18/29 anonim ***** válasza:
Hehe... Kinga nevű volt osztálytársam, ő imádja ezt a nevet és szeretné a gyerekének adni.
2011. okt. 20. 14:32
 19/29 anonim ***** válasza:

Kolompár Achillesz!

Én egyáltalán nem mondtam,hogy suttyó vagy.Én ezt arra értettem,ha valaki majd a név viselőjével akar így poénkodni.

2011. okt. 20. 14:35
 20/29 anonim ***** válasza:
Nekem ennek a névnek elég rideg a hangzása, nem nagyon tetszik... és el tudom képzelni, hogy Korinak meg Korcsolyának nevezik a kicsit az oviban meg a suliban. Egyébként meg Michael Schumacher, nekem is :D.
2011. okt. 20. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!