Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mért sajnáljátok a drogosokat?...

Mért sajnáljátok a drogosokat? (többi lent)

Figyelt kérdés

Mindenről ami történik veled az életben, csak te tehetsz róla. Arról, ami rólad szól. Másokat hibáztatni, hogy "belerángattak", vagy "rámerőszakolták, pedig nem akartam..." csak egy illúzió.

Aki le akar állni, az le is áll, akiben meg nincs annyi erő, hogy leálljon, az egy fölösleges ember a társadalom számára...a gyengék mennek a lecsóba. Betörnek, lopnak, rabolnak a pénzért...

Mi a véleményed erről?

2011. okt. 19. 19:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Itt tart egy mai 13 éves lány? A hatalom nagyon perfect munkát végez a fiatalok butításában...ébredj már fel!!
2011. dec. 22. 19:21
 12/22 anonim válasza:

Előző vagyok. Igen itt tartok. Amikor ezt írtam:

"Tudom milyen egy betépett ember, és azt is tudom, hogy milyen mikor valaki öntudatlan állapotba issza magát."

Nem úgy értettem: hogy mindennap mikor bulizni megyek ilyenekkel vagyok körülvéve, mert még soha nem voltam. Hanem úgy, hogy volt már szerencsém ilyen oldalról is látni embereket.

"fölösleges ember a társadalom számára...a gyengék mennek a lecsóba." Ezt te írtad a kérdésedben. Te milyen jogon döntöd el, hogy ki érdemes az életre? Neked nincs semmi, amit elrontottál az életedben? A drogosokon segíteni kell, és nem lenézni őket. Ugyanúgy mint az alkoholistákon, és más szenvedélybetegeken.

2011. dec. 23. 14:24
 13/22 A kérdező kommentje:

Elképesztő, mennyi butasággal mosták ki a fejed.

Hogy ki dönti el, ki érdemes az életre? A társadalom.

Ha szerinted abba kell beleölni milliókat, hogy ezeket a köcsögöket reinkarnáljuk, mert nem voltak képesek megbirkózni valamivel...?

2011. dec. 23. 15:24
 14/22 anonim válasza:
Az, hogy ki mennyire fogékony az ilyen szemetekre az attól is függ mit hoz otthonról.
2011. dec. 23. 17:40
 15/22 A kérdező kommentje:
Természetesen. Nagyjából az egész életedet meghatározza, hogy milyen családban nősz föl, ez teljesen igaz. Viszont szembe kell nézned a Sorsoddal, el kell fogadnod azt...viszont ha gyenge vagy, droghoz nyúlsz.
2011. dec. 23. 18:06
 16/22 anonim válasza:

"viszont ha gyenge vagy, droghoz nyúlsz."

A többiek pedig segítenek rajtad. És nem undorodva elfordulnak.

2011. dec. 23. 18:23
 17/22 A kérdező kommentje:
Ha nem tudod leküzdeni az akadályt, gyenge vagy az élethez. Ami ránk vár a következő évben...nem lesz hozzá elég erőforrás, hogy a gyengéket is mentsük.
2011. dec. 23. 19:59
 18/22 anonim válasza:
Mégis mi vár ránk jövőre? :D
2011. dec. 24. 09:30
 19/22 anonim válasza:
És a másik: Ha nem lesz hozzá erőforrás, hogy a gyengék is életben maradhassanak, akkor majd hagyjátok meghalni a kisgyerekeket, és az időseket?
2011. dec. 24. 09:47
 20/22 anonim válasza:

Ezt az okosságot most olvastam :)

"Az igazi erkölcs megvédi a gyengéket"

Ezt egy pillanatig se vedd sértésnek, egyáltalán nem gondolom, hogy e esetleg egy erkölcstelen, romlott lelű személy vagy, csupán úgy gondoltam ideillik. Mert szeretném ha jobban kifejtenéd a nézetedet a jövő évvel kapcsolatban (Mi fog történni, amikor a gyengéknek szerinted nem lesz esélye? Csak nem hiszed el a világvégés baromságot?).

2011. dec. 29. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!