Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki csinálja a szendvicseket...

Ki csinálja a szendvicseket amiket suliba viszel? Szüleid, vagy Te magadnak?

Figyelt kérdés
lehet hogy rossz téma, de érdekel és nemtudtammár hova jobb helyre rakni.xd
2011. okt. 19. 17:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az első vagyok:

14 éves lány

2011. okt. 20. 14:58
 12/14 A kérdező kommentje:

dejó Nektek;)

nálunk én csinálom magamnak, és olyan rossz, mert így mindig kapkodnom kell, és olyan "rossz" látni, hogy minden osztálytársamnak/ismerősőmnek megcsinálja anyja/apja, nekemmeg nem..:/ pedig lenne rá idejük.

na mindegy..:D

2011. okt. 21. 15:17
 13/14 anonim ***** válasza:

Én szeptembertől magamnak csinálom a szendvicsem és irtó büszke vagyok rá! :D A szüleim sokszor olyan kaját tettek amitől borsódzik a hátam,viszont ha én teszem a szendóm akkor biztos hogy mindig finomat eszek aznap :D

Ja és én előző este készítem el,beteszem a hűtőbe és reggel csak kikapom,be a tasiba és go. Viszont a teámat anyu főzi mai napig :)

17/L

2011. okt. 21. 22:53
 14/14 A kérdező kommentje:
Nálunk a teát is én csinálom. :/
2011. okt. 21. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!