Miért akarnak a pasik a nőknél jobbak okosabbak lenni? Magasabb rendűnek gondolják magukat?
A nők egy része miért akar butább lenni a férjénél? Alacsonyabbrendűnek képzelik magukat?
Én csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert bennem ez nincs meg, szerintem egy nő kereshet jobban és akár több lexikális tudása is lehet mint egy férfinak, ez nem baj és nem hátrány.
Miért ilyen "egósak" a pasik?
A nők miért alacsonyítják le magukat, nem ezért van ez a sok önbizalomhiányos nő?
Szerintetek ez miért van így?
Légyszi ne provokáljatok, ne írjatok sértőt, a normális hangnemű véleményetekre vagyok kíváncsi :)
Hehe, hogy lepontoztatok! :)
tegnap 22:03
Nekem nem faj ha egy ferfi intelligensebb, vagy h azt mondod utolso h a ferfiak atlagban intelligensebbek. (ezt azert nem mondanam). En azt mondom nem tudok egy ferfire ajnarozva felnezni es Isteniteni h milyen klassz es kozben elolvadni a gyonyortol. Pontosan azert nem mert a magam szakteruleten sikeres vagyok. Szemlyisegem tul materilaista ehhez, tul realis ember vagyok ehhez. H ha egy ferfi egyenrangukent tud kezelni egy kapcsolatban akkor jo, de ha nem es alarendelt szerepbe akar rakni ehhez az en szemelyisegem nem megfelelo. Kiskoromban is mindig fiukkal jatszottam inkabb mert ok sokkal materialistabbak es nem erzelem vezerelte lenyek mint a nok. Sok no heleyzi magat alarendelt szerepbe, hany olyan kerdest lehet itt olvasni h mit csinaljak... h ott kellene hagyni de nem tudom... mert anyagilag fugg tole.
Tudod en inkabb dolgozom es nem fuggok senkitol, es egy magam is el tudom tartani a csaladot ehhez nem kell ferfi. Az ilyen gogos ferfiak tobbsege meg nem szeretik az olyan noket akik egyedul is megallnak a labukon, mert nem tudnak uralkodni felettuk es nem tudjak a tutit allandoan bemagyarazni. Igy egojuk es biztonsag erzelmuk serul, ezert sok ferfi inkabb van egy butacska novel mert felette lehet uralkodni. Tesom pl tipikus ilyen ferfi, es pontosan ezert sincs koztunk nagyon jo testveri osszhang mert allandoan mindenkinek a tutit akarja mondani, engem meg nem erdekel, ha nem latok realitast akkor nem erdekel, es velem szemben csorbul az egoja, igy nincs is jo viszonyunk. A felesege meg imad alarendelt viszonyban lenni, mert nem kell dolgoznia. Nem baj ha csak egy lyukban tengodnek de legalabb nem kell dolgoznia es mindennap az orra ala van dorgolve ha leszidja tesomat h rendetlen h ez a dolgod ezert tartalak cimu szoveg. Na egy karakanabb nonel az ocsem repulne. Voltak neki klassz csajai sokkal ertelmesebb mint a felesege, nem birtak egymast sokaig az ocsem termeszete miatt. Viszont majd kivancsi leszek amikor a gyerekuk felno es feklteszi a kerdest miert csak ennyi mindenunk van mikor lehetett volna tobb is. Foleg h nalunk minden megvan.
"A kérdést inkább úgy kellet volna feltenni hogy miért fáj a nőknek hogy a férfiak intelligensebbek? Nem áll szándékomban megbántani egy nőt sem de ez így van. Bár sok olyan nő van akik okosabb a férfiaknál mégse annyi mint fordítva.
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
Ez a válasz 23%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 48%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 10-18 16:58"
Hehe, ez a 48%-os hasznosságú válaszodban megnyilvánul :D
Amúgy ha azt nézzük a nők intelligensebbek, bebizonyítottan, de elég ha megnézed a nemek %-át itt. A legtöbb pasi osztja az észt, persze a szex-szerelem oldalon...
"Szerinted ez a válasz hasznos.
Ez a válasz 33%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 10-17 21:37"
Tőlem pontot kaptál. Köszi a cikket. Igen, azt hiszem sokkal jobb lenne, ha nem lenne férfiuralom. Ez miatt ilyen mocsok szemét ez a világ.
Milyen egyszerű és szép lenne, ha nő ágon öröklődne minden, agyerek neve is, nem lenne háború s erőszak. A férfiak dolga a gyereknevelés és a hasznos munka lenne, nem a zsarnokoskodás és a szemétkedés.
"Szerinted ez a válasz hasznos.
Ez a válasz 33%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 10-17 21:37"
Tőlem pontot kaptál. Köszi a cikket. Igen, azt hiszem sokkal jobb lenne, ha nem lenne férfiuralom. Ez miatt ilyen mocsok szemét ez a világ.
Milyen egyszerű és szép lenne, ha nő ágon öröklődne minden, a gyerek neve is, nem lenne háború és erőszak. A férfiak dolga is a gyereknevelés és a hasznos munka lenne, nem a zsarnokoskodás és a szemétkedés.
Kérdező!
Ennyire fáj neked, hogy a férfiak okosabbak? Pedig tény, hogy a férfiak okosabbak. Ha nem így lenne, akkor civilizáció sem lenne. Ugyanis ez is a férfiak érdeme.
Azért nem abszolút a férfiak érdeme a civilizáció, mert máshogy is lehetett volna.
Tehát pl. egy férfi nem szülhet soha, egy nő nem termelhet spermát, akkor sem, ha visszamegyünk az időben, és megváltoztatunk ezt-azt.
De a nők is képesek lettek volna rá, ha a pasik nem mondják, hogy én elmegyek ide-oda, te addig maradj itt, és legyen kaja, mire jövök.
Tehát ha csak a férfiak agya lenne képes gondolkodni, akkor azt mondanám, igaz. De a nők is meg tudták volna csinálni, ha nincsenek elnyomva.
Ha tényleg okos férfi vagy, ezt megérted.
Nem, a nők nem lettek volna képesek rá.
Értelmetlen dolog az elnyomásra hivatkoznod, mert már egyenjogúság van, de még ma is a férfiak fejlesztik a civilizációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!