Miért akarnak a pasik a nőknél jobbak okosabbak lenni? Magasabb rendűnek gondolják magukat?
A nők egy része miért akar butább lenni a férjénél? Alacsonyabbrendűnek képzelik magukat?
Én csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert bennem ez nincs meg, szerintem egy nő kereshet jobban és akár több lexikális tudása is lehet mint egy férfinak, ez nem baj és nem hátrány.
Miért ilyen "egósak" a pasik?
A nők miért alacsonyítják le magukat, nem ezért van ez a sok önbizalomhiányos nő?
Szerintetek ez miért van így?
Légyszi ne provokáljatok, ne írjatok sértőt, a normális hangnemű véleményetekre vagyok kíváncsi :)
"ma 21:37"
Menj is, legalább jó messze leszel. :D
Ezt Te honnan veszed?:D:D
Szerintem nagyon általánosítasz ne haragudj.Szerintem ez inkább öregebb generációkra jellemző.Ez elég hülyeség szerintem.Én nem nagyon találkoztam ilyen nővel még.Gondolom 30 felett vagy ne haragudj..:S
A vicces az, hogy ezen az oldalon is sokszor jön az a válasz nőktől, hogy "kérd meg, hogy segítsen, akkor is, ha tudod, mit kell csinálni, csakhogy érezze, hogy fontos".
Miért kell hímestojásként bánni a férfiakkal? Miért kell hagyni, hogy órákat b*szogassa a számítógépet, csakhogy férfinak érezze magát, mikor én öt perc alatt megcsinálom? Álljon meg az élet, csak mert az egoja brüsszeli csipke finomságú?
A nők meg azért játsszák az alárendeltet, mert ezt nevelték beléjük. Az anyjuk, a nagyanyjuk, mindenki. Hogy szerezzen magának egy "péniszest", és akkor már többet ér ő maga is.
Én úgy látom, hogy a férfiaknál az életük legfontosabb dolga sokszor az önmegvalósítás, a nőknek pedig hogy legyen pasijuk...
Tényleg csak 40 év körül kerülnek többségbe a nők, azt hittem, hogy korábban :O Hát akkor marad a többi tippem! (Persze, hogy lány vagyok, csak valahogy a Septimius volt az első név, ami regelésnél beugrott :D)
Amúgy még szerintem az is baj, hogy sokan még mindig ököllel intézik el a konfliktusokat, tehát természetes, hogy a nő próbálja nem kihúzni a gyufát a férjénél, ezért inkább kussol. Szerintem ez a generáció már nem fogja annyira kiszolgálni a pasikat, de olcsó és buta nő mindig lesz.
Hat igen evvel nekem is bajom volt parkapcsolatokban. Ket diplomaval rendelkezo no vagyok, kulfoldon telepedtem le, vezeto pozicioban dolgozom. Es igenis volt olyan partnerem aki nem birta elviselni, h kepes vagyok onalloan donteni akar kisebb vagy komplexebb helyzetekben. A dontes a mindennapos munkam resze, hisz embereket es munka funkciot iranyitok nap mint nap. Ez a kapcsolatban ugy nyilvanult meg, h probalt lenyomni (pl olyan hazat vegyunk ami az o igenyenek felel meg, abban a keruletben ami neki jo), es mennel jobban probalt lenyomni en annal jobban ellen alltam. A kovetkezmenye mindennapos vita volt, es rajottem az elet tul rovid h vitaval toltsem a szabadidomet, rengeteg idot es energiat emeszt fel, es kileptem a kapcsolatbol. Persze itt fizetesbeli kulonbsegek is voltak.
Nehez volt olyan partnert talalni, aki elfogadja azt aki vagyok, itt nem a masikra valo felnezeset ertem, hanem elfogadast, ill h egyenrangu felkent kezeljen. Ne akarja nekem allandoan a tutit megmondani es ne gyerekkent kezeljen hanem felnott emberkent. Tobbet keresek a paromnal de ot nem zavarja, nem dorhalom az orra ala nap mint nap, mas szakteruleten dolgozunk. Igaz o is diplomas.
Ocsem pl egy tipikus elkenyesztetett fiu. Anyu mindent megcsinalt neki, es o ezt el is varja a parkapcsolatatol. O megalkudott, h nem lesz sok mindene de egy no szolgalja ki maximalisan. Azert leszidja a feleseget ha nem azt fozi amit eppen o akar. A feleseg orul ebben az alarendelt visoznyban mert nem kell dolgoznia, es inkabb elviseli.
Mindenki mas. En nem tudnam ugy elni az eletem mint a sogornom, szeretem tudni h mi vesz korul, szeretek utananezni dolgoknak, nem csak pletyka szinten, es nem szeretek kiszolgaltatott helyzetben lenni senkinek sem.
Nehez megtalalni az osszhangot.
"Miért akarnak a pasik a nőknél jobbak okosabbak lenni? Magasabb rendűnek gondolják magukat?"
Ez a kérdés egy okos pasiban fel sem merül!!
Ezen a kérdésen, csak a kisebbségi komplexusban szenvedő nők túráztatják magukat!!
"Légyszi ne provokáljatok"
Felteszel egy kimondottan provokatív kérdést és előírod, hogy mi legyen a válasz is??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!