Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért akarnak a pasik a...

Miért akarnak a pasik a nőknél jobbak okosabbak lenni? Magasabb rendűnek gondolják magukat?

Figyelt kérdés

A nők egy része miért akar butább lenni a férjénél? Alacsonyabbrendűnek képzelik magukat?

Én csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert bennem ez nincs meg, szerintem egy nő kereshet jobban és akár több lexikális tudása is lehet mint egy férfinak, ez nem baj és nem hátrány.

Miért ilyen "egósak" a pasik?

A nők miért alacsonyítják le magukat, nem ezért van ez a sok önbizalomhiányos nő?

Szerintetek ez miért van így?

Légyszi ne provokáljatok, ne írjatok sértőt, a normális hangnemű véleményetekre vagyok kíváncsi :)

2011. okt. 17. 21:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
79%

"ma 21:37"

Menj is, legalább jó messze leszel. :D

2011. okt. 17. 21:53
 12/30 anonim ***** válasza:
30%
Férfi vagyok, és tapasztalom, hogy vannak nők, akik buknak az eszemre. Nekem az jön be, ha úgy összességében egy kicsivel vagyok okosabb a nőnél, de nem annyival, hogy abszolút ne értsük meg egymást. Sőt, nem is muszáj, hogy tényleg mindenben okosabb legyek, mert az is tetszik, ha a másik a jobb egy-két dologban, de azért összességében inkább én legyek a "szellemi bázis". :) Amúgy nem zsarnokoskodom, belátom a tévedésem és a tanácstalanságom, ha úgy alakul, szóval "jó vezető" vagyok. :)
2011. okt. 17. 22:03
 13/30 anonim ***** válasza:

Ezt Te honnan veszed?:D:D

Szerintem nagyon általánosítasz ne haragudj.Szerintem ez inkább öregebb generációkra jellemző.Ez elég hülyeség szerintem.Én nem nagyon találkoztam ilyen nővel még.Gondolom 30 felett vagy ne haragudj..:S

2011. okt. 17. 22:11
 14/30 anonim ***** válasza:
67%

A vicces az, hogy ezen az oldalon is sokszor jön az a válasz nőktől, hogy "kérd meg, hogy segítsen, akkor is, ha tudod, mit kell csinálni, csakhogy érezze, hogy fontos".

Miért kell hímestojásként bánni a férfiakkal? Miért kell hagyni, hogy órákat b*szogassa a számítógépet, csakhogy férfinak érezze magát, mikor én öt perc alatt megcsinálom? Álljon meg az élet, csak mert az egoja brüsszeli csipke finomságú?

A nők meg azért játsszák az alárendeltet, mert ezt nevelték beléjük. Az anyjuk, a nagyanyjuk, mindenki. Hogy szerezzen magának egy "péniszest", és akkor már többet ér ő maga is.

Én úgy látom, hogy a férfiaknál az életük legfontosabb dolga sokszor az önmegvalósítás, a nőknek pedig hogy legyen pasijuk...

2011. okt. 17. 22:14
 15/30 anonim ***** válasza:
36%
kedves utazni vagyo notarsam! en is veled mennek! sajnos ? talan ,nem tudom de nagyon no parti szinte feminista vagyok! piszkosul kiakasztoak tudnak lenni a pasik! van egy fiam es o se kutya! tehat mit is mondhatnek! feldobta a napomat ez a tema!50 eves vagyok egybkent.
2011. okt. 17. 22:22
 16/30 Septimius válasza:
17%
Szerintem azért, mert kevesebb férfi van a világon, mint nő, és gondolom így próbálják elérni, hogy velük maradjon. Sajnos az előző kapcsolatomban nagyon egós volt a pasi, elvárta, hogy kiszolgáljam. Szerencsére mostanra egy nőies fiú a barátom, kinézetre és gondolkodásra egyaránt :) Vele érzem, hogy nincs hierarchia, mert míg én műveltebb vagyok, ő praktikusabb. Mindkettőnk elismeri a másik érdemét. A kérdésre visszatérve: hagyományból is fakad, mert az őskorban az erősebbé volt az utolsó szó, és hiába is vitatkozunk, a nő a gyengébb - de csak izomzatilag. Agyilag szerintem kárpótolta a természet a nőket, és most már szerencsére nem a középkorban élünk, ki is bontakoztathatjuk magunkat:)
2011. okt. 17. 23:00
 17/30 anonim ***** válasza:
66%
Septimius (amúgy te lány vagy? bocs, csak a neved miatt kérdezem :D) ez nem igaz, hogy kevesebb a férfi, mint a nő, gyerek- és fiatalkorban még több is, csak a nők tovább élnek és ez torzítja a statisztikát, de valójában csak 50-60 fölött van több nő.
2011. okt. 18. 00:10
 18/30 Septimius válasza:
60%

[link]

Tényleg csak 40 év körül kerülnek többségbe a nők, azt hittem, hogy korábban :O Hát akkor marad a többi tippem! (Persze, hogy lány vagyok, csak valahogy a Septimius volt az első név, ami regelésnél beugrott :D)

Amúgy még szerintem az is baj, hogy sokan még mindig ököllel intézik el a konfliktusokat, tehát természetes, hogy a nő próbálja nem kihúzni a gyufát a férjénél, ezért inkább kussol. Szerintem ez a generáció már nem fogja annyira kiszolgálni a pasikat, de olcsó és buta nő mindig lesz.

2011. okt. 18. 00:52
 19/30 anonim ***** válasza:

Hat igen evvel nekem is bajom volt parkapcsolatokban. Ket diplomaval rendelkezo no vagyok, kulfoldon telepedtem le, vezeto pozicioban dolgozom. Es igenis volt olyan partnerem aki nem birta elviselni, h kepes vagyok onalloan donteni akar kisebb vagy komplexebb helyzetekben. A dontes a mindennapos munkam resze, hisz embereket es munka funkciot iranyitok nap mint nap. Ez a kapcsolatban ugy nyilvanult meg, h probalt lenyomni (pl olyan hazat vegyunk ami az o igenyenek felel meg, abban a keruletben ami neki jo), es mennel jobban probalt lenyomni en annal jobban ellen alltam. A kovetkezmenye mindennapos vita volt, es rajottem az elet tul rovid h vitaval toltsem a szabadidomet, rengeteg idot es energiat emeszt fel, es kileptem a kapcsolatbol. Persze itt fizetesbeli kulonbsegek is voltak.

Nehez volt olyan partnert talalni, aki elfogadja azt aki vagyok, itt nem a masikra valo felnezeset ertem, hanem elfogadast, ill h egyenrangu felkent kezeljen. Ne akarja nekem allandoan a tutit megmondani es ne gyerekkent kezeljen hanem felnott emberkent. Tobbet keresek a paromnal de ot nem zavarja, nem dorhalom az orra ala nap mint nap, mas szakteruleten dolgozunk. Igaz o is diplomas.

Ocsem pl egy tipikus elkenyesztetett fiu. Anyu mindent megcsinalt neki, es o ezt el is varja a parkapcsolatatol. O megalkudott, h nem lesz sok mindene de egy no szolgalja ki maximalisan. Azert leszidja a feleseget ha nem azt fozi amit eppen o akar. A feleseg orul ebben az alarendelt visoznyban mert nem kell dolgoznia, es inkabb elviseli.

Mindenki mas. En nem tudnam ugy elni az eletem mint a sogornom, szeretem tudni h mi vesz korul, szeretek utananezni dolgoknak, nem csak pletyka szinten, es nem szeretek kiszolgaltatott helyzetben lenni senkinek sem.

Nehez megtalalni az osszhangot.

2011. okt. 18. 05:17
 20/30 anonim ***** válasza:
63%

"Miért akarnak a pasik a nőknél jobbak okosabbak lenni? Magasabb rendűnek gondolják magukat?"

Ez a kérdés egy okos pasiban fel sem merül!!

Ezen a kérdésen, csak a kisebbségi komplexusban szenvedő nők túráztatják magukat!!

"Légyszi ne provokáljatok"

Felteszel egy kimondottan provokatív kérdést és előírod, hogy mi legyen a válasz is??

2011. okt. 18. 05:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!