Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Olvastam, hogy az emberek 4...

Olvastam, hogy az emberek 4 százaléka pszichopata, és az 1 százalékuk pedig agresszív pszichopata akkor az emberek 1 ázaléka sorozatgyilkos?

Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 16:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Palm! Azt a 2 kérdést nem én tettem fel!
2011. okt. 20. 13:23
 12/12 anonim ***** válasza:

2011-10-17 16:20

"Nyilván ennek is, mint másnak is, fokozatai vannak. Ha az emberek 1 százaléka sorozatgyilkos lenne (pl. Magyarországon 100 ezer ember - de legyenek csak a 20-50 közöttiek, tehát kb. 50 ezer), mindenki megölne legalább egy ember évente (tehát idehaza 50 ezret). Ezzel szemben 2009-ben Magyarországon például 147 emberölés volt."

Annyira tetszett ez a válasz... hogy mást hirtelen nem is tudok mondani! ;)

Egyébként pedig nem, mert attól, hogy valaki agresszív pszichopata ez nem feltétlenül az emberek megölésében mutatkozik meg. Lehet, hogy pl. csak zsarolja őket, de nem öli meg.

2012. jan. 2. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!