Ezen az oldalon többségben vannak a melegek?
9:51-nek:
Ez nem megbélyegzés! A b*zik tartják magukat köcsögnek - erre büszkék! Saját maguk verik a mellüket hogy "halló halló, én vagyok a homokos" - mert betegek, feltűnési viszketegségük van, másként nem tudnának érvényesülni az életben - s mindezt nem képesek beismerni, nemhogy még kezeltetni magukat. Tessék, lehet lepontozni!
Belátható, hogy erre az oldalra elég sok ember jön fel, és nagyon nem valószínű, hogy a többségük meleg lenne.
A melegellenes hozzászólásokat azért pontozzák le egyesek, mert vagy hülyeségeket (pl. a melegek betegek, kezelni kell őket. Mondjuk kiváncsi lennék például hogyan, ugyanis hivatalosan nem betegség, és max. csak azt lehet pszichoterápiával kikezelni, aki divatból lett meleg, ami azért csak egy kis része az egésznek) írnak, vagy pedig úgy gondolják, hogy egy meleg ember kevesebbet ér stb.
Nyílván azokat én is elítélem, akik a melegfelvonuláson produkálják magukat (nem beszélve az ominózus bibliás emberről), és azokat is akik divatból lettek melegek, de ez a kettő együtt is csak a jéghegy csúcsa. A melegek 80%-an nem divatból meleg, és nem is botránkoztatja meg az embereket a melegfelvonuláson. Ezeket kéne elfogadni!
Mivel a homoszexuális réteg a társadalom kisebbik része, ez az oldal pedig a társadalomhoz szól, nem egy meghatározott réteghez (jó, statisztikailag a megszólítottak az internettel rendelkezők stb., de ez most nem lényeges). Így vélelmezhető, hogy az oldalt kb. azonos arányban látogatják melegek, mint a társadalmi szórásuk. Vagyis az oldalon IS kisebbségben vannak.
Szerintem igen téves következtetés az, hogy a tolerancia az egyenlő a melegszimpatizációval. Ugyanis nem igaz. Attól, hogy valaki tényszerűen közöl, nem részrehajló, még nem biztos, hogy melegszimpatizáns. Attól, hogy valaki elfogadja, még nem feltétlenül támogatja őket. Az igazat megvallva a kérdésben demagógiát vélek felfedezni és a véleményem szerint a kérdező nem semleges az adott kérdéskörben. Amely nem baj, hiszen véleménye mindenkinek lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!