Miért kéne szeretni bármilyen népcsoportot?
Ezt a kérdést egy másik ihlette: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__227..
Ha "nem szabad" utálni más népcsoportokat, akkor kötelező szeretni őket?
A népcsoportok is egyénekből állnak. Tehát egyéneket ítélnek el.
Nem azt mondom, hogy általánosítsunk,mivel annak nem sok értelme van.
Inkább a kiváltó okokat kellene megvizsgálni nem?
Tehát szerintem nem jó dolog általánosítani se pozitív, se negatív irányba.
Mi a véleményetek?
Nem értem miért kéne abból kiindulni egy népcsoport megítélésében, hogy milyenek azon tagjai, akik kevesen vannak.
Ha megkérdezel egy embert, hogy milyen színű a tigris, akkor egyből rávágja, hogy narancssárga színű, fekete csíkokkal. Tehát nem azt mondja, hogy fehér színe van a tigrisnek csak azért, mert élnek fehér tigrisek is a világon.
Akik abból indulnak ki, hogy a töredékből ítéljük meg a tömeget, azok tulajdonképpen azt erőltetik, hogy a tigriseknek legyen fehér a színe, mert minden századik tigris fehér színű. Ez meg baromság.
Nyugi 19%-ek!En melletted vagyok!Tanuja voltam lepontozasod tortenetenek...
Igen!O"k azt az ideologiat dicso"itik,aki nem mellettunk ellenunk van es megleheto"sen agresszivan reagalnak az alltaluk nem tetszo" valaszokra..Tiszta 50-es evek Magyarorszag,csak epp maskent hivtak a rendszert!En sem fogok sokaig 46%-on allni!:DDe tudot mit!Teszek ra'!Nem szazalekban kell helyt allni,hanem EMBERKENT!!!Es nem MAGYARNAK kell lenni elsodlegesen,hanem EMBERNEK!TISZTESSEGES EMBERNEK!!
Visszaterve a kerdesre!(Bocs kerdezo" az offert!)Nem kotelezo" szeretni egy nepcsoportot sem,de az alapveto" emberi tisztelet mindenkit megillet!Es az is,hogy ne alltalanossagban beszeljunk ro'luk!Mi magyarok sem orulunk annak,ha a politikusaink,bu"nozo"ink alltal i'telkeznek rolunk!
Jóóó, ne itt öljétek egymást....
Már bocs, de nem nagyon érdekel most, hogy kit, hogyan és mikor ütöttek agyon és hogy ki kit hogyan végezne ki és kit hogyan pontoztak le...
F@sznak trollkodjátok tele a kérdésemet...
")Nem kotelezo" szeretni egy nepcsoportot sem,de az alapveto" emberi tisztelet mindenkit megillet!Es az is,hogy ne alltalanossagban beszeljunk ro'luk!Mi magyarok sem orulunk annak,ha a politikusaink,bu"nozo"ink alltal i'telkeznek rolunk!"
Ebben van igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!