Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiú osztályba ez gyakori?

Fiú osztályba ez gyakori?

Figyelt kérdés
csak fiúkkal járok 1 osztályba és sokan szívatják egymást engem is kóstolgatnak elegem vn már ez gyakori
2011. okt. 13. 17:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem csak gyakori, hanem mindenhol ez megy.

Nálunk is egy lény volt az osztályban és ugyan ez ment.

Jobb, ha megszokod, vagy iskolát váltasz.

2011. okt. 13. 17:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is egyedül vagyok lány az osztályban, és engem is piszkáltak, csak én megvédem magam ha kell. Küldd el őket a fenébe, és egy idő után abbahagyják.
2011. okt. 13. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Gyakran előfordúl. Elsőként beszólások, kostólgatás, pofonok, verekedés, sírás. Ebben a sorrendben.

Pár főből álló csoport csinálja. A vezérük magaköré gyűjtötte a golyóit, hogy egyet jót bulizhassanak. Tudni kell kezelni a helyzetet, ne hagyd magad! Vágj vissza!

Mert ha szótlanul hagyod magad és látják rajtad a félelmet, megalázkodást akkor jobban rád fognak szállni.

2011. okt. 13. 17:51
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Én meg egyedül voltam fiú egy lányos osztályban, de király sorom volt mivel én voltam a a tanár. xD
2011. okt. 13. 17:52
 5/8 Edward Cullen ® ***** válasza:
100%
Igen gyakori jelenség. Ez egyfajta állati magatartás. Kialakul a hierarchiai rend. Lesz egy vagy több alfa hím és lesznek a csicskásaik. Kifogják a gyengébb elemeket egy adott osztályon/csoporton belül és szivatják. Ez növeli köztük az összetartó erőt. Szánalmas és elítélendő magatartás. Érdekes ,hogy a mi jól működő demokratikus társadalmunkban még az állati ösztönök dominálnak. Én ezt leginkább anarchiának nevezném.
2011. okt. 15. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Most komolyan értelmes választ tudott adni egy olyan emberke, akinek 'Edward Cullen'' a nickneve?:D
2011. dec. 6. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Odamész a legnagyobb szájúhoz és izomból tökönrúgod. Vadállatokat ostorral kell nevelni.
2011. dec. 6. 18:46
 8/8 anonim ***** válasza:
részvétem.
2012. jan. 2. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!