Mit tehetnénk? Már az idegeinkre megy minden.
Egy barátnőmmel bérlünk egy szobát egy társasházban,mivel nem kaptunk koleszt.Eleinte nagyon örültünk,hogy ilyen olcsón,jó helyen kaptunk szállást.Tulaj hétfőn elmondta a szabályokat.Addig nem volt gond a lakótársakkal,míg nem kezdtek el idegeneket felhordani a társasházba.Ez ilyen kis társasáház.De héten már egy csomó idegen megfordult itt,pedig így is alig van hely.Tegnap jött a feketeleves,pár lakótárs házibulit rendezett,s felhívta ide a haverjait,bulit rendztek,ők azt hitték rajtuk kívül más nem lakik itt,bömböl a zene estétől hajnalig.Bepiáltak este kilenckor,és itt balhéztak.Kiszóltunk,hogy hagyják abba,mert nekünk korán kezdődik a suli.De nem is figyeltek,ment tovább a banzáj.
Ők amúgy iskolába se járnak be,csak a szüleik fizetik a szállást nekik abban a hiszemben,hogy az ő gyerekeik tanulni járnak.
Egész éjjel nem aludtunk,tíz után már majdnem kihívtuk a rendőrséget,és kulcsra zártuk a szoba ajtót,nehogy vmelyik idióta bejöjjön a szobába.Zene hajnalig ordított,ők ajtót csapkodtak,ordibáltak.Ha még egszer előfordul az ilyen,hívhatnám a rendőröket?Tennének valamit?
és mi lesz a pénzzel?
Megértelek, nálunk volt olyan lakó, aki este 10re hívott vendégeket, nappal színét sem láttuk, én meg hatkor keltem mindig. Hullafáradt voltam, alig bírtam aludni, mert tévéztek meg röhögcséltek, és éjjel minden zaj jobban hallatszik. Aztán nem is őt rakták ki, hanem engem, mert felhoztam a barátomat, holott nem tiltotta a házirend.
ez olyan társasház,ahol csak diákok laknak,egyemeletes ház,
a normális lakóknak is feltünt pár tahó viselkedése,de mióta hozzák fel az idegeneket,azóta vége lett a csendes napoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!