Miért nem jön hozzánk senki?
Munkatársak közül nincs valami barátotok? Ha rokonok nincsenek, muszáj barátkozni...
Amúgy tényleg nagyon rossz, mikor nem jön ide senki... Szerencsére az én anyukám is szerzett barátokat, így aztán van néha vendégség!
Egyikőtöknek sincsenek barátai? Ezt nem nagyon értem, hogy lehetséges. 33 év alatt nem tettél szert olyan ismerősökre, akiket meg tudnál hívni magatokhoz?
Nekem egy négy éves fiam van, hozzánk majdnem minden héten jön valaki. Mondjuk én nem hanyagoltam el a barátaimat, akkor sem, ha volt fontosabb dolgom. Pár ismerősnél megfigyeltem, hogy amikor összeköltöztek a párjukkal, vagy megházasodtak, onnantól kezdve a régi barátok le voltak ejtve, aztán persze náluk is jött a csodálkozás, hogy 2-3 év hallgatás után miért is nem keresi őket senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!