Megbocsájtanátok ezt?
A barátnőmről kiderült, hogy webcamera elött vetkőzik, hogy kiegészítse a fizetését.
A történet úgy kezdődött, hogy amikor sikerült elhelyezkednie a rendes állásában, akkor ő elköltözött albiba, csak rájött, hogy így nm fog tudni spórolni és mivel nagyon hektikus a munkaideje és ezt is nagyon nehezen sikerült összeszednie, ezért gondolta úgy, hogy ez a legideálisabb megoldás. Ennek már egy éve.
Amióta dolgozik nagyon sokat hozzá ad a közös programjainkhoz, hogy "behozza a lemaradását" (korábban mindent én fizettem). Ezenkívűl tanfolyamokra jár meg gyűjt nehezebb időkre.
Átbeszéltük ezt az egészet, de nagyon ki vagyok akadva. A legrosszabb, hogy gyűlölöm az ilyen típusú lányokat és számomra csak olcsó ri*ancok...Viszont őt ismerem, már 7 éve együtt vagyunk, majdhogynem együtt nőttünk fel és látom, hogy mire költ, mire nm. De már egy éve csinálja ezt, ez annyira megalázó... :( Teljes letargia és ambivalencia. A legrosszabb, hogy tényleg sok pluszt hozzáadott a kapcsolatunkhoz, hogy 3szor annyit tudtunk elmenni programozni, de miért pont így kellett pénzt szereznie?? Így magamat is egy ócska stricinek tartom, hogy a vetközős pénzéből éreztük jól magunkat, ráadásul ha ezt tudom akkor, otthon maradok vele a tv elött vagy valami...Nem bírom :((( 23/F
ma 15:57 nm tudom csak úgy, magamhoz költöztetni, mert mint mondtam otthon lakok még. meg amúgy se jönne, örül, hogy nem kell alkalmazkodnia senkihez. haza meg még úgy se menne.
ma 15:59 átbeszéltük. az érveit, motivációit megértem és úgymondd "jó dolgokra" költi a pénzét, de eddig mindig olyan tökéletes volt számomra az összes hülyeségével együtt is és most ezen esett egy hatalmas csorba.
Megértem az érveit, de nem tudnék megbocsátani neki, ez elég megalázó lehet, hogy komoly kapcsolatban van és ezt teszi. Szerintem veled is meg tudta volna beszélni, hogy bajban volt, biztos segítettél volna neki, amiben tudsz.
22/L
Nem bocsájtanám meg.
Dédnagyanyám, nagymamám és édesanyám is szegény volt. Sőt, az utóbbi kettő még most is. Mégsem kezdtek el k.rválkodni sosem. Dolgoztak és kész. Mellesleg a nők harcolták ki ezt maguknak, most már ne legyen sírás. Anno több száz éven át eltartotta őket a férfi, elvégzett minden fizikai munkát. Nekik csak főzni, takarítani és gyereket nevelni kellett. Ezt manapság elnyomásnak nevezik. Még sem volt ennyi letört, depressziós, és beteg ember.
Persze nem azt mondom, hogy gyerünk vissza mindent. Viszont mennyivel jobb volna, ha a férfi tartaná el a családot. A férfi elvégezné a férfi munkát, a nő pedig a nőit. Aztán ha a nő esetleg nagyon okos, akkor elmehet tudósnak. Miért ne? Viszont ez a fene nagy egyenjogúság több tescos árufeltöltőt, k.rvát, ribancot és beteg embert termelt ki, mint tudóst... Ez tény.
Tehát a helyedben otthagynám. Lett volna más választása is. Mi tovább, ő nem a napi betevőért k.rválkodott, hanem egy kis pluszért...
Viszont mennyivel jobb volna, ha a férfi tartaná el a családot. ---> Értsd: megkapná a nő fizetését is. Cserébe a nő otthon lehetne, takaríthatna, tanulhatna, főzhetne, gyereket nevelhetne stb. és nem lenne ilyen elb.szott a társadalom.
Előző voltam a félreértések elkerülése végett.
"Viszont mennyivel jobb volna, ha a férfi tartaná el a családot. ---> Értsd: megkapná a nő fizetését is. Cserébe a nő otthon lehetne, takaríthatna, tanulhatna, főzhetne, gyereket nevelhetne stb. és nem lenne ilyen elb.szott a társadalom."
És kussolhatna is a nő, mert az a férje pénze. Ha válni akar, akkor meg mehetne az utcára pénz, munka nélkül. Hagyjad már!
Kérdező! Én megbocsátanám neki, ha abbahagyná ezt a munkát. 7 éve ismered, tudnod kell, milyen. Végül is nem csalt meg, nem volt semmilyen kontaktus köztük, nem is találkozott velük. Csak egy kicsit mutatott többet, mint a strandon.
ma 21:51
Ó, igen, a csőlátású feminista! Nem is várom, hogy gondolkodj.
Egyébként ugyanúgy meglennének a nő jogai, csak nem kéne melóznia, ha nem akar. Tudna törődni a gyermekével, s nem kéne rohannia vissza a munkába.
21.56
Nem vagyok csőlátású feminista. Te írtad, hogy a nők harcolták ezt ki maguknak, most már ne legyen sírás. Nem azt harcolták ki a nők, hogy muszáj legyen nekik is napi 8 órát dolgozni a háztartás mellett, hanem az egyenlő jogokat. Saját jövedelem nélkül az ember igenis kiszolgáltatott az eltartójának, ez nem mindenkinek jön be. Nekem pl. nem.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Eléggé megoszlik, hogy ki bocsájtana meg és ki nem, én is így érzem magam.
A múltunkra és az egész kapcsolatunkra való tekintettel, úgy döntöttem, hogy megpróbálom feldolgozni ezt és újra megpróbálom vele. Aztán majd megláttjuk, hogy mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!