Megbocsájtanátok ezt?
A barátnőmről kiderült, hogy webcamera elött vetkőzik, hogy kiegészítse a fizetését.
A történet úgy kezdődött, hogy amikor sikerült elhelyezkednie a rendes állásában, akkor ő elköltözött albiba, csak rájött, hogy így nm fog tudni spórolni és mivel nagyon hektikus a munkaideje és ezt is nagyon nehezen sikerült összeszednie, ezért gondolta úgy, hogy ez a legideálisabb megoldás. Ennek már egy éve.
Amióta dolgozik nagyon sokat hozzá ad a közös programjainkhoz, hogy "behozza a lemaradását" (korábban mindent én fizettem). Ezenkívűl tanfolyamokra jár meg gyűjt nehezebb időkre.
Átbeszéltük ezt az egészet, de nagyon ki vagyok akadva. A legrosszabb, hogy gyűlölöm az ilyen típusú lányokat és számomra csak olcsó ri*ancok...Viszont őt ismerem, már 7 éve együtt vagyunk, majdhogynem együtt nőttünk fel és látom, hogy mire költ, mire nm. De már egy éve csinálja ezt, ez annyira megalázó... :( Teljes letargia és ambivalencia. A legrosszabb, hogy tényleg sok pluszt hozzáadott a kapcsolatunkhoz, hogy 3szor annyit tudtunk elmenni programozni, de miért pont így kellett pénzt szereznie?? Így magamat is egy ócska stricinek tartom, hogy a vetközős pénzéből éreztük jól magunkat, ráadásul ha ezt tudom akkor, otthon maradok vele a tv elött vagy valami...Nem bírom :((( 23/F
Múlt héten derült ki és tök véletlenül. Nem pakolta el rendesen a prókáját, amit a vetkőzéskor felvesz. Hazudni meg szemtől szemben nem tud. Azóta nem csinálja.
Annyiban nem tudok rá haragudni, hogy jobb, mint ha hitelt vett volna fel, de mint férfi, mint társa, ez nagyon megalázó :(
Megértelek.
Ha az én bnőm csinálná ezt magam is ki lennék akadva.. :S
Elég sza.r érzés hogy ezután a bnőnket már nem a legjobb társnak hanem egy olcsó ri.bancnak tekintjük.. (nem mindenki én pl. igen)
Szerintem beszéljétek meg a dolgot és próbáljatok meg minél többet spórolni!És mond meg a bnődnek hogy ilyen hülyeséget máskor ne csináljon inkább megoldjátok együtt! :)
Attól, hogy megértem, még megalázónak érzem ezt a helyzetet és már nem tudok rá úgy tekinteni, mint aki "a legeslegeslegjobb az összes közül".
Ezzel nm tudok mit kezdeni...ha nincs velem, akkor hiányzik és az elmúlt 7 évünkre gondolok, de ha meg vele vagyok akkor azt látom magam elött, hogy meztelenül riszálja magát vadidegenek elött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!